Boldog új évet a Márkabolttal!

Kategória: Márkabolt újdonságok
2014.12.31. 16.30 | Módosítva : 2016.01.12. 15.40

Nagyon sokan választottatok minket 2014-ben, reméljük, 2015-ben is sok vásárlót köszönthetünk! Mosógépek, mosogatógépek, szárítógépek, hűtőgépek és tűzhelyek mellett számos Electrolux háztartási géppel várjuk a minőségi termékek iránt érdeklődőket!

Az éves számvetés jegyében megkérdeztük vásárlóinkat, miért választották a márkabolt.hu webáruházát. Vevőink  a termékek kiváló ár-érték aránya, a magyar webáruház által biztosított extra biztonság, illetve a házhozszállítási lehetőségeket emelték ki a leggyakrabban. Három elégedett vásárlónk, Mária, Péter és Szabolcs véleményét osztjuk meg, akik különböző okokból választották webáruházunkat.   

Mária, Cegléd Kedves ügyfélszolgálatukhoz gratulálok! Ez volt az első Interneten megrendelt árucikk a családban! Érthető volt a megrendelési folyamat és nagyon jó mosógépet sikerült találni a választékban.

Péter, Budapest Egy teljes lakás berendezését kellett munka mellett megoldanom. A szüleim is Electorlux konyhai gépeket használnak, így én is először ezek között  néztem körül. Azért a márkaboltot választottam, mert nagyon gyorsan vállalták a házhozszállítást.

Szabolcs, Kőszeg Mindenképpen magyar kezelőpanelű szárítógépet kerestem. Volt olyan ismerős, aki külföldi webáruházból rendelt mosogatógépet és megbánta, vagyis én magyar cégtől akartam rendelni. Bár a nyugati határszélen lakom, nem volt gond a házhozszállítással. Nagyon tetszett a szakértő hozzáállás.

Akinek nem elég ez a három visszajelzés, nézzen körül az árukereso.hu oldalon, ahol már  1200 vásárlónk értékelte megbízható boltnak a márkabolt.hu-t. Ez azt jelenti, hogy webáruházunk folyamatosan el tudja érni és minden hónapban meg tudja tartani a vásárlók véleménye alapján a 4.0 feletti, végső minősítést.

Köszönjük a bizalmat ez úton is minden kedves vásálónknak!