Biztonságos és gyors: Electrolux indukciós főzőlap

Kategória: Márkabolt újdonságok
2016.03.31. 15.45 | Módosítva : 2016.03.31. 16.48

Főzőlapot keresel új konyhádba? Válassz biztonságos és gyors főzőlapot! Cikkünkből kiderül, miért érdemes az Electrolux indukciós főzőlapjai között keresgélned.

Az  Electrolux indukciós főzőlapjai elképesztően gyorsak. 1 liter víz alig 2 perc alatt felforr, ha bekapcsoljuk a gyors melegítés funkciót. A főzési idő így jelentősen lerövidül, hiszen egy pastát összedobni, vagy egy krémlevest elkészíteni percek alatt sikerülhet! Az indukciós főzőlap azonnal elkezdi a melegítést, amint ráteszel egy mágnesezhető edényt - ezért soha nem kell, és nem is lehet előre melegíteni a  főzőlapot.

Maximális biztonság

Mindannyian hallottunk már azokról a konyhai balesetekről, amelyek a tűzhely mellett történnek. Az Electrolux indukciós főzőlap felépítésének köszönhetően néhány baleseti helyzettől megóv minket. Az Electrolux indukciós főzőlapon ugyanis csak az edény feneke alatt lesz meleg a főzőzóna, a körülötte lévő felület nem melegszik át. Így nem égetheted meg a kezedet, amikor hozzáérsz a főzőfelülethez.

Pár mozdulattal tisztán tartható

Sima, könnyen tisztítható felületével nem lesz sok gondod. Mivel a főzőlap nem melegszik fel, nagyon egyszerű tisztán tartani. A szennyeződések nem égnek rá, ezért elég egy nedves kendővel letörölni és máris ragyogóan tiszta lesz.

Az Electrolux indukciós főzőlap működésének titka az, hogy a mágneses indukciónak köszönhetően a generált hő 90! százaléka hasznosul. Az indukciós főzőzónák alkalmazkodnak az edények méretéhez - az edény körül nem melegszik fel a főzőzóna, ezért energia- és időtakarékos a főzés.

Márkabolt Tipp: Remek ajánlatok közül válogathatsz a márkabolt.hu
főzőlap kínálatában! Keresd itt az indukciós főzőlapokat!