Biztonságban a 4Safety vasalóval 

Kategória: Márkabolt újdonságok
2014.05.30. 17.47 | Módosítva : 2014.05.30. 19.52

Fordultál már vissza az ajtóból a reggeli kapkodást követően, vagy értél haza remegő kézzel: Kikapcsoltam? Nem kapcsoltam ki? Ez már többé nem kérdés a 4Safety vasalóval. Az Electrolux új 4Safty vasalójával ezek a mindennapos problémák többé nem jelentenek gondot.
Az Electrolux új, biztonságos vasalója ugyanis a nem használt, vasalódeszkán felejtett készülék pozíciójától függően automatikusan kikapcsol 30 másodperc vagy 8 perc után, így elkerülhetjük a vasalási baleseteket.

További, a vasalást az egész család, és különösen a gyermekek számára biztonságossá tevő funkció a beépített biztonsági jelzőfény, amely figyelmeztet, ha a talp még meleg, így pontosan tudjuk, meddig szükséges távol tartani a gyermekeket.

A 4Safty vasaló  különleges kialakítása kényelmes használatot biztosít, hiszen a vékony, csúcsos INOX orra a legkisebb hajtások, gombok, cipzárak mellett is tökéletes, precíz munkát végez. A talp 500 nyílásán egyenletesen kiáramló gőznek köszönhetően a talp minden anyagon könnyen használható,  bevonata pedig megóvja a karcolódástól. A nyílásokat, és készülék belső terét a TwinClean vízkőtelenítő rendszer, valamint a csepegésgátló funkció védi meg a lerakódásoktól, ezáltal óvva a ruhákat is. A víz egyszerű, biztonságos betöltését a 350 ml-es átlátszó víztartály nagy betöltőnyílása biztosítja. A 350 ml-es tartálynak köszönhetően egy egyszeri betöltés nagyobb adag ruha kivasalásához is elegendő, nem szükséges újból és újból teletölteni.

A vasaló környezetbarát, hiszen 15%-ban újrahasznosított műanyagot tartalmaz, az automatikus kikapcsolás funkció pedig megelőzi a felesleges energiafogyasztást, így a biztonságos használat mellett még spórolhatunk is.