Az Electrolux EW81U3DB vezeték nélküli nedves takarítógép érzékeli a szennyeződéseket

Kategória: Márkabolt újdonságok
2024.05.25. 16.41 | Módosítva : 2024.06.11. 10.20

Intelligens szennyeződésérzékelés, 4 óra újratöltési, akár 35 perc üzemidő: ezek az Electrolux EW81U3DB vezeték nélküli, száraz és nedves szennyeződéseket is eltávolítani képes, a Li-Ion akkumulátoros nedves takarítógép főbb tulajdonságai.

Az Electrolux vezeték nélküli nedves takarítógépe egyszerre porszívóz és felmos. A nagy teljesítményű készülék könnyedén felszívja a nedves és száraz szennyeződéseket a kemény padlóról, legyen az por, állatszőr, vagy kiömlött folyadék.

Az erőteljes szívóerő kiváló teljesítményt nyújt a nedves és száraz szennyeződéseknél is. Az Electrolux EW81U3DB nedves takarítógép az Electrolux belső tesztjei szerint összeszedi a száraz szennyeződések akár 99%-át, és hatékonyan szívja fel a kiömlött folyadékot. A készülék teljesítményét tovább fokozza az erőteljes motorventilátor és a korábbi modellekhez képest 50%-kal nagyobb, kettős működésű hajtogatott szűrő.

Az Electrolux EW81U3DB nedves takarítógép akkumulátora akár 35 percig is bírja egyetlen feltöltéssel. Így búcsút mondhatsz a folyamatos újratöltéssel járó fáradozásnak, és akár 143 m² felületet is megtisztíthatsz egy feltöltéssel. A teljes feltöltés 4 óra, így a reggeli alapos takarítást követően, akár már délután ismét használhatod a takarítógépet.Az intelligens szennyeződésérzékeléssel nem fáradság többé feltakarítani a piszkot és a kiömlött folyadékot.

Markabolt.hu Tipp: A nedves takarítógép infravörös technológiával érzékeli a szennyeződést, és ahhoz igazítja a szívóerőt. A vízadagaló funkcióval pedig hatékonyan tünteti el a ragacsos szennyeződéseket. A ragacsos ketchuptól a kávéfoltokig mindenféle szennyeződéssel elbánik.