Az AEG újdonsága: ÖKOKOMBI mosó-szárítógép

Kategória: Márkabolt újdonságok
2016.12.20. 11.52 | Módosítva : 2016.12.20. 18.48

Tökéletes szárítás és tökéletes mosás: az AEG ÖKOKOMBI hőszivattyús mosó-szárítógépe mindenre képes. 1600 fordulatszámos centrifugával, gőzfunkciókkal és Woolmark Blue tanúsítvánnyal, inverter motorral.

Az új ÖKOKombi mosó-szárítógép hőszivattyús technológiát használ az energiatakarékosság jegyében. Ez  40%-kal alacsonyabb energia- és vízfogyasztást jelent. A hőszivattyús technológia alacsony szárítási hőmérsékletet tesz lehetővé. Számos  kényelmi funkció teszi könnyeddé a mosást és a szárítást. A NonStop 3 óra 3 kg program azonnal mindenki kedvence lesz! Ez a program mindössze három óra alatt kimossa és megszárítja a napi ruhákat 3 kg töltetig, így kedvenc holmijainakt bármikor újra felvehetjük. Csak egyetlen kombinált ciklusra van szükség a tökéletesen tiszta és száraz ruhákhoz.

Az AEG L99691HWD elöltöltős mosó-szárítógép Woolmark Blue tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a minősítés  mind a mosási, mind a szárítási folyamatra érvényes -, garanciát jelent arra, hogy a csak kézzel mosható, érzékeny gyapjú ruhák is tökéletes épségben kerülnek elő a ciklus végén.

A mosó-szárítógép mosási kapacitása 9 kg, míg szárítási kapacitása 6 kg. Az OptiSense technológia érzékeli a töltet nagyságát- az indításkor, és a ciklus közben is. Így biztos lehetsz abban, hogy a ruhák nem  túlmosva vagy túlszárítva, még féltöltet esetén sem. A szárítógép annyira kíméletes, mintha természetes levegőn száradnának a ruhák. A dobmozgást az anyagokhoz igazítja, a selyem így kevésbé gyűrődik, a gyapjú nem megy össze, és a megfelelő programon szárítva az outdoor ruhák is sokáig megőrzik vízhatlanságukat.

Markabolt.hu Tipp: Nézz körül most a markabolt.hu mosógép kínálatában!