Amit azonnal hazavinnénk: AEG HK856600FB beépíthető főzőlap

Kategória: Márkabolt újdonságok
2014.12.31. 20.41 | Módosítva : 2015.01.25. 15.30

Az indukciós főzőlapokat azoknak találták ki, akik tökéleteset szeretnének főzni, a lehető legkevesebb felesleges időpazarlás nélkül.  Az indukciós főzőlapok felfűtési módja az  elektromágneses indukción alapul. A hőt a főzőlap és a mágnesezhető edény  között keletkező mágneses mező indukálja. Csak azon a felületen melegszik fel a főzőzóna, ahol az edény hozzáér, a többi rész hideg marad. A hőátadás olyan jól szabályozható és gyors, hogy a legkényesebb étel sem ég oda az edényben. Az A+ energiaosztályú AEG HK856600FB beépíthető főzőlap 2 indukciós főzőzónából és egy 4 részből álló, rugalmas főzőfelületből áll. Lekerekített, elegáns fekete felületével minden pillantást odavonz magához.

A főzőlap felületét néhány egyszerű szabály betartásával tarthatjuk mindig tisztán. Rendszeresen tisztítsuk meg a készüléket, ezzel elkerülhető, hogy egy szennyeződés rongálja a felületét. Csak kikapcsolt és lehűlt állapotban álljunk neki a tisztításnak.  A tisztításához egyszerűen egy puha, nedves (lehetőleg ) mikroszálas törlőkendővel át kell törölni a felületét. Vízsugarat, gőzt ne használjunk, súrolószerre, súrolószivacsra, oldószerre nem lesz szükség.

Érintőkapcsolós vezérlésű, elektronikusan szabályozható, és számos funckiója precíz pontossággal segít minket a főzésben. A legkülönlegesebb extra tuljadonsága ennek az indukciós főzőlapnak a  FlexiBridge funkció, mely a rugalmas főzőfelületet teszi még praktikusabbá. A rugalmas indukciós főzőfelület négy részterületből áll. A részterületek két különböző méretű főzőzónává vagy egyetlen, nagyméretű főzőfelületté kapcsolhatók össze. Ez azt jelenti, hogy ha eddig egy hatalmas edényt csak több lángrózsával, főzőfelülettel tudtál megfelelő hőfokra hevíteni, az indukciós főzőlap segítségével ez sokkal egyszerűbb és hatékonyabb lesz! Az indukciós főzőlapod részterületei ugyanis a használandó főzőedény méretéhez megfelelő üzemmód kiválasztásával végezhető el. A főzőlap bekapcsoláskor automatikusan bekapcsoló Normál üzemmód mellett a Big Bridge és a Max Bridge is választható.

A ProCook funkció az indukciós főzőfelületet három különböző hőfokbeállítású területre osztja fel. A főzőlap érzékeli a főzőedény helyzetét, és a hőmérsékletet ennek megfelelően állítja be. A főzőedényt az első, középső vagy hátsó helyzetbe lehet állítani. 

Márkabolt Tipp: Vidd haza most az  AEG HK856600FB beépíthető főzőlapot 3 év extra gyári garanciával!