Akció! Ajándék ELLE-előfizetés minden Ergorapidohoz

Kategória: Márkabolt újdonságok
2014.12.09. 11.54 | Módosítva : 2014.12.09. 12.13

Tökéletes ajándékot keresel? Egy kecses Ergorapido egészen biztos jó választás. Most ellenállhatatlan akcióval, egy éves ELLE-magazin előfizetéssel jutalmazzuk az Ergorapido-vásárlókat!

Szabadidő és olvasnivaló ajándékba? Most ez együtt is lehetséges.  Ha 2014. december 31-ig vásárolsz Ergorapido 2in1 kéziporszívót  a márkabolt.hu webáruházban, megajándékozunk egy egész éves ELLE (11 lapszám) magazin-előfizetéssel. Az ajánlat a ZB3003, ZB3004, ZB3005, ZB3011, ZB3013 típusú Ergorapido kéziporszívókra vonatkozik.

Az Ergorapido többfunkciós kéziporszívó, mely hatalmas segítség a takarításban. Az akkumulátoros kéziporszívó  többszörös dizájn díjas (többek között iF Design, Red Dot Design) termék, ráadásul Magyarországon gyártják ezeket a csúcskategóriás készülékeket. Praktikussága és szépsége is közrejátszik abban, hogy világszerte 10 millió vásárló választotta az elmúlt évtizedben  az Ergorapido termékcsalád valamelyik modelljét. Legnagyobb erénye, hogy mindig kéznél van, és mindig munkára készen áll, amikor szükség van rá, máris porszívózhatunk vele. Minden részletében precíz gondossággal kidolgozott porszívó, melyet könnyedén, finom csuklómozdulatokkal irányíthatunk.

Ha szeretnél élni ajánlatunkkal, a következőt kell tenned: miután megvásároltad és hazavitted, vagy házhoz szállíttattad a kiválasztott Ergorapido porszívót, jelezned kell, hogy indíthatjuk ELLE előfizetésedet. Ehhez a készülék dobozásban lévő regisztrációs kártyát kell kitöltve, a  vásárlást igazoló bizonylat (blokk, számla) másolatával együtt eljuttatni az Electroluxhoz (postán, vagy e-mailben). A postacímet és az e-mail címet megtalálod majd a regisztrációs kártyán. Ez után nincs más teendőd, mint figyelni a postaládádat, mert február közepétől megérkezik az ELLE magazin első lapszáma!

Márkabolt Tipp: A promóció részleteiről és az adatkezelésről itt olvashatsz bővebben.