Ajándék receptkártya gyűjtemény!

Kategória: Márkabolt újdonságok
2014.01.25. 09.22 | Módosítva : 2014.01.25. 09.26

Az újévi fogadalmak megtartásához, ízes ebédek és vacsorák elkészítéséhez ad inspirációt az Electrolux receptgyűjteménye. 2014. január 6-a és június 30-a között,a markabolt.hu üzleteiben  megvásárolt gőzsütőhöz izgalmas receptkártya gyűjteményt ad ajándékba.

Süssön póréhagymás pitét vacsorára, zöldséges rizzsel készült csirkét a családi ebédre, tálaljon brokkoli pástétomot a vendégeknek vagy készítsen körtés tejes pitét a gyerekeknek, garantált lesz a siker például az EOB 8851 AAX sütőben!

A nagyméretű, 74 literes sütőtérrel rendelkező beépíthető  EOB 8851 AAX gőzsütő elektronikus időzítéssel és digitális órával látták el az Electrolux termékfejlesztői. Az érintőkapcsolós vezérléssel 100 előre programozott recept és automatikus programok érhetők el. Az  5 polcmagasságon  3 sütési szinten készülhetnek az ételek.

A gőzsütő extra tulajdonságai között meg kell említenünk a recept programozáshoz  rendelkezésre álló 20 memóriahelyet, a húshőmérőt, a hőmérséklet-javaslatot, az ételszenzort és a programzárat. A Soft Motion lágyan csukódó ajtó könnyen tisztítható, belső sütőteret rejt, melyet a gőztisztítás funkcióval súrolás nélkül tisztára varázsolhatunk.

Számos sütési funkció elérhető a sütőben, így minden fogáshoz kiválaszthatjátok a legjobbat. A zöldségekhez, halhoz, a nagy nedvességtartalmú ételekhez, a  kenyerek és nagy húsdarabok sütéséhez más -más programot ajánl az Electrolux. Lehetőséged van egyszerre mind a három sütési szinten sütni, ezzel rengeteget spórolhatsz! A hőlégbefúvás sütőfunkció segítségével a többlapos süteményeket, a húsokat és a köreteket párhuzamosan készítheted el, így kevesebb időt kell a konyhában várakoznod az ételek elkészültére.

Márkabolt Tipp: Kenyérsütés, csőben sütés, kelesztés, edény melegítés, befőzés, aszalás, melegen tartás, kiolvasztás -ezek mind a EOB 8851 AAX speciális beállítási lehetőségei. Neked melyik lenne a kedvenced? Ne feledd, ha június 30-ig vásárolsz, ajándék receptkártya gyűjteménnyel kezdheted a gőzsütő sütőfunkcióinak felfedezését!