Ajándék INFI Grill minden kerámia főzőlaphoz! (csak az akció erejéig!)

Kategória: Márkabolt újdonságok
2014.10.09. 19.30 | Módosítva : 2016.01.12. 16.11

A nyár számodra a grillezés szabadságát jelenti? Hogy a grillezés hangulatát és ízeit egész évben élvezhesd, vásárolj 2014. október 31-ig Electrolux indukciós főzőlapot, és ajándékba adunk egy grill lapot!

Az indukciós főzőlap gyorsaságban felveszi a versenyt a gázlapokkal, de sokkal kényelmesebb, biztonságosabb és energiatakarékosabb. Mivel a főzőlap nem forrósodik fel, még véletlenül sem  égethetjük meg a kezünket, a kifutó étel nem tud ráégni a főzőlapra. Precízen szabályozhatjuk a főzőzónákat, melyek azonnal reagálnak az új beállításokra. Az Electrolux fejlesztőmérnökei úgy tervezték meg minden elemét, hogy a lehető legjobbat hozhassuk ki indukciós lábosainkból, serpenyőinkből vagy akár az Electrolux grillező tálcájából. Most minden Electrolux indukciós főzőlaphoz ajándék grill lapot adunk ajánldékba, 2014. október 31-ig történő vásárlás esetén!

Az Electrolux Infinite Plancha grill lap az indukciós eszközökhöz hasonlóan villámgyorsan felmelegszik. Húsételekhez érdemes tűzforróra hevíteni, míg a zöldségekhez, grill sajtokhoz a közepes hőmérséklet az ideális. A vasból készült grill lap tapadásmentes bevonatának köszönhetően alig kell zsiradékot használni a sütéshez, az ételek elkészülte után pedig nagyon könnyen tisztítható. A grill lapot elég egy mosószeres szivaccsal áttörölni, mert nem ég rá az étel. A gyönyörű grillen piríthat, süthet, párolhat, sőt tálalhat is. Praktikus fogóival tálcaként is funkcionál, elegáns kialakításával pedig nagyon jól mutat a terített asztalon.

Az Electrolux grill lap bármely indukciós főzőlapon használható. Méreténél fogva két főzőzónát fed le, így ha híd funkciós főzőlapot használunk, elég összekapcsolni a két főzőzónát és máris sütögethetünk. Az akció részleteiről itt olvashat!