Ajándék az ESB 2500 Sportmixerhez

Kategória: Márkabolt újdonságok
2017.05.17. 16.25 | Módosítva : 2017.05.31. 09.23

Mini palackok és turmix receptek  várnak, ha az Electrolux ESB 2500 Sportmixer mellett döntesz.  Az ajándék mini palackok és receptek 2017. május 15. – szeptember 30. közötti vásárlás esetén érkeznek meg hozzád!

Sportolásnál, munkában, kiránduláson, vagy éppen a strandon is jólesik egy friss turmix. Ehhez nyújt segítséget az Electrolux sportmixere, hiszen pár pillanat alatt elkészülhet az ízletes turmix.  Az Electrolux ESB 2500 sportmixer palack formájú tetejébe csak bele kell dobni a hozzávalókat, majd egy gombnyomás, és azonnal viheted magaddal a kedvenc ízösszeállításodat. A sportmixer BPA-mentes palackjai nem szívják magukba a szagokat és ízeket, a kemény műanyag tritan anyagának köszönhetően törés és ütésálló.

Soha nincs időd? A friss, egészséges turmix neked is jár! Töltsd be a hozzávalókat a palackba, helyezd be a keverőpengéket, csatlakoztasd a kulacsot és nyomd meg a Pulse gombot - ennyi az egész. Egyszerű használni, egyszerű tisztítani és könnyű magunkkal vinni, hiszen az ivókupak egyben fedél is.

A 300W teljesítményének köszönhetően  villámgyors ez a turmixgép. A turmix alján lévő tapadókorongok gondoskodnak a stabilitásról a készülék működése közben. A rozsdamentes acélból készült test Pulse funkciója úgy működik, mint egy ki/be kapcsoló- amikor a gombot elengedi, a keverés leáll. A négy keverőpenge kivehető, így könnyen tisztítható.

Ha 2017. május 15. – szeptember 30. között vásárolsz Electrolux ESB 2500 sportmixert, praktikus ajándékkal lepünk meg az Electrolux jóvoltából. A sportmixer dobozában már van 2 db palack (0,6 l), és ha  élsz a lehetőséggel, plusz 2 db mini palackot (0,3 l) adunk még ajándékba. A ráadás turmix gyűjteményben 34 gyümölcs- és zöldségturmix receptjeit találod meg.