AEG X66264MD1 páraelszívó: zajtalan teljesítmény

Kategória: Márkabolt újdonságok
2016.07.02. 20.39 | Módosítva : 2016.07.02. 20.42

Az AEG szagelszívónak megvan a maga funkciója, de egyben lenyűgöző látványelem is.   A rozsdamentes acélból készült, szinte sebészi pontossággal kialakított szagelszívó tökéletesen illeszkedik a konyhába.

Az A energiaosztályú AEG X66264MD1 páraelszívó ezüst kezelőpanelje igazán elegáns megjelenést kölcsönöz ennek a modellnek. A páraelszívó két üzemmóddal is működtethető, filteres keringtetéssel vagy elvezetési lehetőséggel. A szagelszívó teljesítményét mindig a főzés intenzitásához igazíthatod. Az ActiveHeat érzékelő  fokozatosan erősödő teljesítményt tesz lehetővé. A szagelszívó pontosan olyan intenzitással működik, amely a főzés közben keletkező szagok semlegesítéséhez szükséges. A háromfázisú motorral működő technológia gondoskodik a rendkívül csendes üzemmódról, miközben szükség esetén az elszívó teljesítménye tovább növelhető.

A megfelelő világítás nem csupán a precíz ételkészítéshez szükséges, de kellemes hangulatot is teremt a konyhában. Éles megvilágítás vagy lágy fény? A szabályozható LED-es világítással  egyetlen érintéssel beállíthatjuk a kívánt fokozatot. Ráadásul  a hatékony LED világítás minimális energiát fogyaszt.

Ezzel a nagy teljesítményű páraelszívóval száműzheted a nehéz szagokat, csak azok az illatok maradnak a konyhádban, amelyeket Te is kellemesnek találsz. A hatékony páraelszívást az aktív SUPCHARC szénszűrő teszi lehetővé.

A páraelszívót ajánljuk minden háztartásba, a főzőlap, vagy a tűzhely főlé szerelve. A főzés közbeni szagok elszívására  különösen nagy szükség lehet amerikai konyhás házban, ahol  a főzés, az étkezés és a család együttlétei mindennaposak. Azokban a háztartásokban, ahol például az amerikai konyhás nappaliban  sok könyvet is tárolnak, nélkülözhetetlen.

Márkabolt Tipp: Sokan azért nem szeretik a páraeszívót, mert nagyon hangos. A A energiaosztályú AEG X66264MD1 páraelszívó rendkívül csendes, így kiváló választás. Ismerd meg még jobban a termékvideó segítségével!