AEG ÖkOKombi mosó-szárítógép a tökéletes tisztaságért

Kategória: Márkabolt újdonságok
2017.08.31. 23.18 | Módosítva : 2017.09.01. 15.07

Az AEG Lavamat L99691HWD mosó-szárítógépe a kompromisszummentes ruhatisztításban segít. Ez a prémium háztartási készülék nem ismer lehetetlent, ha kényes ruhák kíméletes mosásáról, szárításáról van szó.

A kényes ruhaneműket is gyengéden tisztítja az egyedülálló AEG L99691HWD mosó-szárítógép, mely ÖkOKombi mosó-szárítógép A szénkefék nélküli inverter motor csendes működést biztosít.  A mosó-szárítógép hatékonyságát és energiatakarékosságát a hőszivattyús technológiának köszönheti. A hőszivattyú ugyanis a hagyományos kondenzációs szárítógépeknél alacosnyabb hőfokon képes megszárítani a ruhákat. Ez kiváló hír azoknak, akik nem szeretnek vasalni, hiszen az alacsonyabb hőmérsékleten történő szárítás kevesebb gyűrődést, ráncot jelent. Ráadásul a hőszivattyús szárítási technológia a ruhák mellett a pénztárcánkat is kíméli! Akár 40%-os energiamegtakarítást jelent a mindennapokban ez a mosó-szárítógép.

Az OptiSense rendszer további energiatakarékosságot tesz lehetővé. A mosó-szárítógép ugyanis érzékeli az adott ruhatöltet súlyát, és ahhoz igazítja a mosási beállításokat. Az érzékelő szenzorok kifinomult irányításának köszönhetően soha nem lesznek túlmosva a ruhák. Így akkor is használni tudod a mosó-szárítógépedet, ha kevesebb, akár néhány darab ing mosása, szárítása szükséges csak.

Az AEG L99691HWD mosó-szárítógép változatos programkiosztása a gardrób összes ruhadarabjáról gondoskodik. A különösen kényes textilek, így a gyapjú, az impregnált outdoor ruházat, a leheletfinom selyem is mosható a készülékben. A NonStop3h/3kg  programot egyszerűen imádni fogod! A program mindössze három óra alatt 3 kg ruhatöltetet képes tökéletesen tisztára mosni és megszárítani. Ahhoz, hogy akár minden nap viseld a hasonló színű szettedet, elég egy kombinált mosási-szárítási ciklus. Ilyen egyszerű!

Márkabolt.hu Tipp: A markabolt.hu webáruház Electrolux mosógépek széles modellválasztékát kínálja. Válogathatsz márka szerint: AEG mosógép, Electrolux mosógép, Zanussi mosógép, de ha már tudod, hogy elöltöltős mosógép vagy csak felültöltős mosógép érdekel, azokat is könnyedén megnézheted a részletes termékadatlapok segítségével. Kattints!