AEG Lavamat L 85470 SL keskeny elöltöltős mosógép

Kategória: Márkabolt újdonságok
2015.01.25. 15.24 | Módosítva : 2016.01.12. 15.33

Szinte minden szabálytalan alaprajzú, vagy kicsi fürdőszobába befér az  AEG Lavamat L 85470 SL keskeny elöltöltős mosógép. Országos kiszállítással, raktárról, megvásárolható webáruházunkban.

Az Aqua kontrollal ellátott, interter motoros  AEG Lavamat L 85470 SL elöltöltős mosógép igazán remek választás. A+++ energiaosztályú, A mosási és B szárírási hatékonyságú. Keskeny kivitelének köszönhetően 60 cm szélességéhez 85 cm magasság és 45 cm mélység társul. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a normál elöltöltős mosógépekhez képest, melyek általánosságban 60-65 cm mélyek,  ez az Electrolux modell kisebb helyen elfér, így ideális választás akkor, ha kisebb méretű a fürdőszobánk, vagy a mosókonyhánk.

Az elöltöltős mosógép nagyméretű LCD-kijelzővel ellátott inox kezelőpanelének segítségével számos program közül választhatunk. A napi mosásnál használató pamut, műszál, farmer és kímélő mosás mellett számos extra mosási program segíti a gyors mosásindítást. Így választhatunk például műszál vasaláskönnyítő, gazdaságos mosás, függőny, antiallergén és gyapjú plus programot is.

A megszokott mosási szokásokon túl az AEG Lavamat elöltöltős mosógép igazodik a háztartás időbeosztásához. Így az  éjszakai mosást könnyíti meg a késleltetett indítási lehetőség, az extra csendes program, a „gyors intenzív” és  „20perc 3 kg” program pedig akkor van a segítségünkre, ha nagyon gyorsan kell tisztává varázsolnunk néhány ruhadarabot. A carboran üstös mosógép centrifugája erős, 1400 fordulatos. A dob űrtartalma 45 literes, a maximálisan mosható ruhatöltet 6,5 kg. Elsősorban  kisebb háztartások mosási igényeire alakították.

Márkabolt Tipp: Az AEG Lavamat L 85470 SL elöltöltős mosógép raktárról, azonnal elvihető. Nem tudsz dönteni? Nézd meg az AEG Lavamat L 85470 SL keskeny  elöltöltős mosógépről szóló bemutató videónkat!