AEG L99695HWD: tökéletes mosás, tökéletes szárítás

Kategória: Márkabolt újdonságok
2016.04.08. 19.34 | Módosítva : 2016.05.17. 16.46

Az új ÖKOKombi mosó-szárítógépben a hatékonyság nagyszerű teljesítménnyel párosul. A hőszivattyús technológia 40%-kal alacsonyabb energia- és vízfogyasztást eredményez, de a mosás-szárítás tökéletes marad!

Kis helyre keresel kompakt megoldást? Az AEG L99695HWD ÖKOKOMBI, hőszivattyús mosó-szárító gép gőzfunkciókkal az a kombináció, amivel Te is elégedett leszel. Ez a legokosabb választás, ha a helykihasználás kulcskérdés.

Ez a mosó-szárítógép a legkíméletesebb gondoskodást biztosítja kényes ruháink számára is. Ezt a  Woolmark Blue minősítés garantálja. Az AEG ÖKOKombi készülékét az AEG tervezőmérnökei OptiSense technológiával szerelték fel. Ez a mindennapokban azt jelenti számunkra, hogy a mosógép optimalizálja az aktuális mosási beállításokat. Ily módon minden egyes ruhadarab tökéletesen tisztán és szárazon kerül elő a készülékből.

Ráadásul az AEG mosó-szárítógépe elképesztően halk működésű, minden ciklusnál, így a szárításnál is. Otthonunk békéjét a mosó-szárítógép biztosan nem fogja megzavarni - ez a jelenleg elérhető egyik legcsendesebb készülék. A kivételesen halk működést inverter motor és Silent System Plus rendszer biztosítja. Nemcsak a műszaki részletek iránt érdeklődők számára fontos megoldás, hogy ez a mosó-szárítógép hőszivattyús szárítógépet tartalmaz. A  hőszivattyús technológia alacsonyabb szárítási hőmérsékletet tesz lehetővé, így a megszokott AEG minőségű szárítást 40%-kal kevesebb energia felhasználásával tesz lehetővé. A hagyományos mosó-szárítógépek vízzel hűtik le a forró levegőt, ezért a szárítási folyamat során kondenzációs víz keletkezik. A vadonatúj hőszivattyús technológia azonban kizárólag levegőt használ a folyamathoz, így kíméletesebb szárítás válik lehetővé.

Az AEG L99695HWD mosó-szárítógép felszereltsége egészen káprázatos: Fuzzy Logic, Aqua Control, pillanatmegállítás, AutoOff funkció, mechanikus gyerekzár, átfolyásmérő, áramszünet memória, 180 fokig nyitható ajtó XXL méretű betöltőnyílással. XXL méretű Protex dob teszi lehetővé, hogy másási töltete 9 kg, szárítási töltete 6 kg lehet.