AEG főzőlapok egybeépített és vezérelt páraelszívóval

Kategória: Márkabolt újdonságok
2024.05.25. 12.34 | Módosítva : 2024.06.16. 18.31

A páraelszívóval egybeépített indukciós főzőlap nagyobb szabadságot kínál a konyha kialakításában, hiszen csak egy készüléknek kell helyet biztosítani. Így nem kell a főzőlap fölött még megfelelő helyet kialakítani a páraelszívónak.

Fedezd fel a konyhatervezés szabadságát az új AEG indukciós főzőlappal! A letisztult AEG páraelszívóval egybeépített indukciós főzőlapot oda teheted, ahová csak szeretnéd, miközben a páraelszívó használatának kényelméről sem kell lemondanod.

Az AEG páraelszívóval egybeépített indukciós főzőlapok matt fekete kivitelben készülnek. Az érintőképernyős vezérlés, az üvegfelület teljesen belesimul a konyhai munkapultba. Az egybeépített készülék előnye, hogy hatékonyan kihasználja a teret, nincsen zavaró, vagy elrejtendő térelem, ráadásul csak egyetlen készüléket kell telepíteni. 

Bridge (híd) funkció
A Bridge funkcióval összekapcsolhat 2 főzőzónát egy nagy főzőfelületté. Az összekapcsolt zónák beállításait egy kezelőfelületről, egyszerre változtathatja. Kényelmes megoldás, ha plancha grill lapon, vagy nagyobb edényben főz.

Breeze
Egyetlen gombnyomással felfrissítheti konyhája levegőjét a Breeze funkció segítségével. Amint végzett a főzéssel, kapcsolja be, és pár percen belül újra friss, tiszta lesz a levegő konyhájában.

Hob2Hood® funkció
Vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikál a Hob2Hood® rendszerű elszívóval. Főzés közben a páraelszívó a főzőlapon beállított legmagasabb hőfokozathoz igazítja az elszívás intenzitását.

Markabolt.hu Tipp: Webáruházunkban az alábbi páraelszívóval egybeépített indukciós főzőlapokatt érheted el:

AEG CCE84779FB beépíthető főzőlap + elszívó 
AEG CCE84779CB beépíthető főzőlap + elszívó