AEG CrystalLine: a trendformálás szerelmeseinek

Kategória: Márkabolt újdonságok
2017.01.13. 16.59 | Módosítva : 2017.01.14. 08.29

Mindened a főzés? Rajongsz a távol-keleti konyháért és a különleges alapanyagokért? Exkluzív megoldás a látványkonyhákba: AEG CrystalLine.

A főzés igazi élmény, ha kedvenc ételeidet egy jól felszerelt, kellemes konyhában készítheted el. Az AEG konyhagépei nagy teljesítményüknek köszönhetően hatékonyak, ugyanakkor gyönyörűek.

Ilyen az AEG új főzőlapcsaládja, az AEG CrystalLine. Az AEG CrystalLine egy moduláris rendszerű, úgynevezett dominó főzőlapcsalád. A variálható főzőlapok szemet gyönyörködtető főzési felületekkel és kifinomult technológiai megoldásokkal ékítik konyhádat. A képünkön lévő összeállításban egy indukciós főzőlap, egy TeppanYaki és egy wok felület alkot tökéletes egységet.

Az AEG HC452401EB beépíthető főzőlap keret nélküli kivitelű, érintőkapcsolós vezérlésű indukciós főzőlap 2 indukciós zónával. (A főzőlapot a cikk melletti termékvideóból is jobban megismerheted.) Az AEG HC452601EB beépíthető főzőlap az AEG moduláris rendszerű  CrystalLine főzőlap- sorozat egyik legkülönlegesebb darabja. A japán konyhák teppan yaki grillezett zöldségeit és húsait teszi elérhetővé modern formában. Az AEG HC451501EB beépíthető főzőlap keret nélküli kivitelű, rendkívül elegáns, wok serpenyő elhelyezésére alkalmas főzőfelület. A segítségével nyílt lán használata nélkül használhatjuk és élvezhetjük a wok-technológia előnyeit.


Az, hogy az étel nyers, közepesen átsült, jól átsült, vagy már kiszáradt, csupán pár fokon vagy fél percen múlhat. A hőfokszabályozás tehát főzés közben bizony nagyon fontos. Ezekkel a főzőlapokkal a precíz hőfokszabályozásuknak köszönhetően garantált a tökéletes ízélmény.

Márkabolt.hu Tipp: Azokba a konyhákba ajánljuk ezeket a különleges összeállításokat, ahol van hely és idő a főzéssel való kísérletezésre, ahol a közös főzés családi, baráti összejövetelek elmaradhatatlan látványeleme.