A világ legcsendesebb porszívója: UltraSilencer ZEN

Kategória: Márkabolt újdonságok
2016.06.09. 09.19 | Módosítva : 2016.06.10. 20.40

Az Electrolux mérnökei tudják, hogy az egyik legbosszantóbb zajforrás otthon a porszívó hangja. Ezért az új UltraSilencer ZEN porszívó minden alkatrészét, a szívófejtől a porszívótestig úgy fejlesztették, hogy a takarítás igazi zen élmény legyen.

Mindössze 58 decibeles zajszintjével az új UltraSilencer ZEN a világ legcsendesebb* porszívója (Az Európai Bizottság 665/2013. sz. rendeletének megfelelően mért teszteredmények szerint).  Egy autó belső terének zajszintje 80-90 dB, az irodai téré 70-80 dB között mozog. Ehhez képest az 58 decibeles zajszint alacsonynak tűnik. Igazából akkor lepődünk meg, hogy tényleg mennyire halk, amikor bekapcsoljunk, és rájövünk, hogy szinte nem is halljuk.

Semmi zavaró zaj, csak nyugodt, csendes tisztaság. Akkor is, ha szőnyegen és keménypadlón is tökéletes porszívót keressük, akkor is, ha allergiásak vagyunk, és akkor is, ha házi kedvenceket tartunk. Az Electrolux egyetlen európai porszívógyárában, Jászberényben készülő, AAA besorolású új Electrolux UltraSilencer™ ZEN porszívócsalád több modellje már kapható a márkabolt.hu kínálatában.

Az UltraSilencer ZEN Animal extra szívófejei még a legfehérebb kiscica szőrszálait is eltüntetik a padlóról. Az allergiások igazán fellélegezhetnek, ha az antiallergén porzsákos Allergy modellt választják. A legkörnyezetudatosabb háztartások is elégedettek lesznek, ha meghallják, hogy az UltraSilencer ZEN Green porszívó 55%-ban újrahasznosított műanyagból készült. Az AllFlor porszívó pedig nemcsak szőnyegről, padlószőnyegről, laminált padlóról, parkettáról, de még járólapról is fantasztikus hatékonysággal szívja fel a port.