A kis fekete védelmezője: AEG L98699FL2 elöltöltős mosógép

Kategória: Márkabolt újdonságok
2017.02.18. 08.18 | Módosítva : 2017.02.21. 14.43

Az AEG L98699FL2 elöltöltős mosógép  súlyérzékelővel, A+++-20% energiaosztállyal, magyar nyelvű kijelzővel, gőzfunkcióval hihetetlenül kíméletesen és energiatakarékosan mossa ruháidat tökéletesen tisztára.

Minden család gardóbjában vannak nélkülözhetetlen darabok:  az elnyűhetetlen farmer, a legzordabb télen is melengető, igazi gyapjúpulóver és a kis feketének becézett kalsszikus ruhadarab. A kis fekete ruhát 1926-ban Coco Chanel hozta létre és Audrey Hepburn tette híressé. Ez a ruha igazi kaméleon, kiegészítőktől függően mindig alkalmazkodik, így tökéletes viselet az irodai munkához, a délutáni barátnős kávézáshoz, vagy az első randihoz.

A különleges ruhadarab különös gondoskodást igényel, amit az új,  AEG L98699FL2 elöltöltős mosógép meg tud adni a ruhának. A világon elsőként, SoftWater technológiával gondoskodik a ruhaápolásról. A SoftWater technológia az AEG újítása, mely egy intelligens ion cserélő, víztisztító szűrővel dolgozik. Ez a szűrő  szódium ionok segítségével kivonják a vízből a kemény ásványi anyagokat, s ezzel lágyítják, tisztítják a vizet. Ezért a mosószer attól a pillanattól kezdve hatékonyan tisztítja a ruhát, hogy bekerül a dobba. Ráadásul, egy 60 fokos program hatékonyságával tisztít már 30 fokon, anélkül, hogy kifakulnának a ruhák. Magyarországon, ahol szinte mindenhol komoly problémát okoz a vízkeménység, kifejezetten előnyös ez a fejlesztés.

A beépített súlyszenzor is segít a legjobb mosási eredmény elérésében. A  súlyérzékelő ugyanis kiszámítja a töltet méretét. Az információ alapján javaslatot tesz az alkalmazandó mosószermennyiségre illetve a ciklus hosszára vonatkozóan is.

Ezzel a  Silent System Super mosógéppel éjszaka is nyugodtan moshatsz, nem fogod hallani a mosógép zaját. A készülékben számos megoldás gondoskodik a zajcsökkentésről: speciális szigetelőréteg, inverteres motor és különleges zajcsillapító eszközök.

Márkabolt.hu Tipp: Ismerd meg az AEG L98699FL2 elöltöltős mosógép termékadatlapján a részletes termékjellemzőket!