Mintha szárítókötélen szárítanál

Kategória: Márkabolt újdonságok
2017.05.01. 12.22 | Módosítva : 2017.05.17. 16.28

Az Electrolux energiatakarékos, professzionális inverter motorjával felszerelt szárítógépek nagyon halkak működés közben. Olyan csendesek, mintha ruháid szárítókötélen száradnának.

Az Electrolux EDH3488GDE szárítógép a DelicateCare szárítógépek közé tartozik. Ezekben a készülékekben biztonságosan és kíméletesen száríthatsz kényes, különleges törődést igénylő ruhadarabokat is. Az A++ energiaosztályú szárítógép hőszivattyús technológiának köszönheti a hagyományos szárítógépekénél alacsonyabb energiafogyasztását. Az áramszámla csökkentéséhez az is hozzájárul, hogy alacsonyabb hőmérsékletet használ a szárításhoz, így a ruhák is hosszabb ideig maradnak szépek. Az energiatakarékosságot szolgálja a szárítógép OptiSense rendszere is. Az OptiSense a szárítási időt a töltethez igazítja, érzékeli a ruha nedvességtartalmát, így soha nem fog több energiát fogyasztani a szükségesnél, ráadásul nem kell tartani a túlszárítástól sem.

Az energiahatékonysághoz járul hozzá az EcoFlow szűrési rendszer is, mely hatékony légáramlást garantál. Az EcoFlow System nagy hatékonyságú, zárt szűrési rendszer. Egyetlen szűrő van csak a szárítógépben, így mindössze egyetlen szűrőt kell tisztán tartani.

 Az Electrolux EDH3488GDE szárítógépben irányváltó dob található. Az irányváltó dob megakadályozza a ruhák összegabalyodását szárítás közben. A csendes szárítást az interver motornak köszönhetjük. Az inverter motorban nincsenek kopó alkatrészek, így a szárítási ciklus rövidebb lehet, ráadásul   halkabb működést tesz lehetővé. Az iverter motorra a gyártó Electrolux 10 év garanciát válllal.

Az Electrolux EDH3488GDE szárítógépben speciális szárítóprogramok közül válogathatunk a legkényesebb ruhaneműk számára. A szárítógép képes a ruha típusának megfelelően szabályozni a dob forgási sebességét, irányát és a szárítási hőmérsékletet, így minden ruhanemű biztonságosan megszárítható.