Hozd ki a legtöbbet Electrolux gőzsütődből!

Kategória: Márkabolt újdonságok
2014.01.25. 22.37 | Módosítva : 2014.02.12. 15.24

A legjobb éttermekben azért annyira szaftosak, ízletesek és gusztusosak a húsok a halak vagy a zöldségek, mert a séfek a hagyományos sütést gőzzel kombinálják. Ez a professzionális tudás költözhet be otthonodba, ha az Electrolux valamelyik gőzsütőjét választod!

A professzionális konyhákban szerzett több évtizedes tapasztalat bizonyítja, hogy gőzzel készíthetők az igazán ízletes és egészséges ételek. A szakértő séfek szerint a sütési mód rövidesen a háztartásokban is el fog terjedni. Gőzsütés során a hagyományos sütési módokhoz viszonyítva 20 fokkal alacsonyabb hőmérsékletet állíthatunk be, így az alapanyagok jobban megőrzik vitamin- , ásványi anyag  és tápanyag tartalmukat, valamint természetes ízüket. Párolásnál például 50 százalékkal több ásványi anyag és vitamin őrződik meg, mint a hagyományos sütési módszerekkel. Mindemellett, ha gőzben sütünk, kevesebb zsiradékra van szükség, az ízek gazdagabbak, az ételek omlósabbak lesznek.

Süss egészségesebben

Az Electrolux gőzsütőiben készült ételek egészségebbek és finomabbak a hagyományos sütőben készített fogásokhoz képest, mivel a gőz segít megőrizni az alapanyagok vitamintartalmát, a gőzben készült ételek pedig páratlan ízélményt nyújtanak. Válasszuk a száz százalék gőzprogramot az Electrolux gőzsütőiben, és garantált sikerrel kerül az asztalra könnyű halétel, zöldséges vagy rizses fogás. A gőz és a forró levegő kombinálásával belül szaftos, kívül ropogós húsokat, házi kenyereket, sőt az alapanyagok gondos kiválasztásával még egészséges süteményeket is süthetünk. Kombinált programmal a már elkészült ételeket is felmelegíthetjük - a melegített étel íze is olyan lesz, mintha frissen készült volna.

Most ajándék receptgyűjteménnyel

Ha 2014. január 6. és június 30. között vásárolod meg az Electrolux gőzsütők egyikét, különleges ajándékkal lepünk meg! Ajándékunk egy exkluzív dobozban lévő receptgyűjtemény.

A karton kártyákon részletes információt találsz a készülékről, annak kezeléséről és a gőz előnyeiről, a sütőprogramokról, többek között a 3 gőzprogramról és a lassú sütésről valamint a különböző típusú húsok maghőmérsékletéről, hogy ínycsiklandozóan finomra tudj sütni minden húst a maghőmérő segítségével. Természetesen sok-sok receptkártyát is találsz a dobozban, melyek ihletet adhatnak a gasztronómiai mesterművek elkészítéséhez.