25 hónap extra garancia minden kétajtós kombinált hűtőszekrényre

Kategória: Márkabolt újdonságok
2016.08.28. 08.47 | Módosítva : 2016.09.24. 18.45

Hűtőcserén gondolkodsz? Most vásárolj Electrolux szabadonálló vagy beépíthető kétajtós kombinált hűtőszekrényt, mert 2016. szeptember 25-ig extra garancia jár  a készülék mellé!

Az Electrolux 25 éves múlttal rendelkezik Magyarországon.  Két városban, Jászberényben és  Nyíregyházán is gyárt kombi hűtőszekrényeket. Az elmúlt negyed században a két gyár az Electrolux Csoport egyik legfontosabb gyártóbázisává nőtte ki magát. A születésnapot most azzal ünnepli a világ egyik legsikeresebb és legismertebb háztartási- gép gyártója, hogy minden újonnan vásárolt Electrolux kombi hűtőszekrényre 25 hónap extra garanciát ad, a 2 éves gyári garancián felül. Az extra garancia 2016. augusztus 25. és szeptember 25. közötti vásárlásokra érvényes. Az akció pontos részletei, feltételei itt találhatóak.

A hűtőszekrény szinte az egyetlen olyan háztartási készülék otthonunkban, amely egész évben,  éjjel-nappal működik. Ezért folyamatosan, 365 napig használ elektromos energiát. Az Electrolux kombi hűtők rendkívül energiatakarékosak, így az új kombi hűtővel akár alacsonyabb is lehet a villanyszámlád! A kevesebb áramfogyasztás pedig kisebb környezetterhelést is jelent.