15 nap szabadság ajándékba?

Kategória: Márkabolt újdonságok
2014.05.30. 17.17 | Módosítva : 2014.05.30. 19.43

Évente legalább 15 napot töltünk kézi mosogatással. Az Electrolux mosogatógépei mellett azonban ezt az időt nem kell koszos edények és csöpögő poharak társaságában töltened. Az így felszabaduló idővel azt kezdhetsz, amit csak szeretnél, fordíthatod magadra, vagy töltheted családoddal, szeretteiddel, mindemellett tiszta edények és rendezett konyha fogad majd otthon.

Az Electrolux mosogatógépein különböző funkciók közül kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelőt, köztük az automata funkciót, amely az edények állapota szerint választja ki, hogy milyen mosogatásra- mennyi víz, és energia felhasználására- van szükség, vagy akár az intenzív programot, amellyel a legzsírosabb tepsi is ragyogóan tisztává válik.

Az így nyert szabadidőn kívül az Electrolux mosogatógépei vizet és energiát is spórolnak. A 15 terítékes Electrolux mosogatógép teljesen telepakolva is csupán 11 litert használ fel a teljes mosogatásra. Mindez kézi mosogatással jóval több víz felhasználásával járna az ezzel eltöltött idő mellett. A mosogatógépek a kézi mosás során alkalmazott hőmérsékletnél jóval magasabb fokon dolgoznak, így válnak az edények még tisztábbá és higiénikusabbá.

Az extra szatellit szórófej az edények teljes felületére eljuttatja a vizet, mindenhol eltüntetve  a legmakacsabb szennyeződéseket is, így azzal sem kell foglalkoznod, hogy hogyan helyezed el edényeidet a gépben.  

2014. május 26. és július 20. között a  markabolt.hu üzleteiben és webshopjában vásárolt Electrolux mosogatógépekhez Finish kezdőcsomag és Electrolux Sport mixer jár ajándékba. A mixerrel így a mosogatással megspórolt időt akár sportolásra is fordíthatod. A 0,6 literes műanyag palackot használat után pedig csak be kell dobnod a mosogatógépbe, ami elvégzi helyetted a piszkos munkát.
A promoció további részletei megtekinthetőek itt.

Az Electrolux mosogatógépeit keresd a márkabolt.hu mosogatógép kínálatában!