10 kg ruha az AEG új mosógépével

Kategória: Márkabolt újdonságok
2014.02.09. 15.27 | Módosítva : 2014.02.09. 16.25

Nagy kapacitású és kiemelten energiahatékony modellel bővíti mosógép választékát az AEG. A márka új, 10 kg-os töltetű elöltöltős mosógép prémium minőséget és funkciókat nyújt.  A+++ -20% energiaosztályú besorolás és  Wooolmark Gold tanúsítvány. Íme!

Az AEG új 10 kg töltőkapacitású elöltöltős mosógépe a nagyobb családok és az elkötelezett környezetvédők igényeinek is megfelel. Extra méretű dobjába 10 kg ruha fér el, amivel egy nagyobb háztartásban is jelentősen csökkenthető a heti mosások száma. Az extra méretű, különleges kialakítású dobban a ruhadarabok megfelelő tisztításához számos opció választható az extra csendes mosástól kezdve az anti-allergén programokig. A frissítő és gyűrődésmentesítő gőz programok mellett a programrövidítő és a késleltetett indítás funkció ad még több rugalmasságot a használathoz.

Az AEG korszerű mosási technológiája egyedülálló. Folyamatos permetezőrendszere még teljes töltet esetén is garantálja az alapos tisztítást. A DirectSpray technológia villámgyorsan feloldja a mosószert, így a szennyes ruha gyorsan megszívja magát vízzel, biztosan nem hagy foltot a mosószer a ruhákon.

Az A+++ -20% energiaosztályú modell OptiSense rendszere a töltet méretéhez igazítja a készülék energia-, víz- és időfelhasználását. Így akár teljes töltet, akár csak néhány ruhadarab kerül a mosógépbe, a készülék automatikusan beállítja a mosás hosszát és a szükséges vízfelhasználást, mellyel a ruhák nem lesznek túlmosva, de tökéletesen tisztán kerülnek ki a gépből. Az extra mennyiségű, 10 kg-os ruhatöltetnek köszönhetően akár 20-40% százalékkal kevesebb gépindítással is számolhatunk a 6-8 kg-os modellekhez képest.

Az AEG legújabb mosógépének inverteres motorja a létező legmegbízhatóbb és legtartósabb működést garantálja. A hagyományos szénkefés motorokkal szemben az inverteres technológia csökkenti a vibrációt, a mosógép zaját és egyúttal megnöveli annak élettartamát. A szénkefe nélküli inverteres motor minimalizálja a remegést, viszont maximális hatékonyságot kínál, kevesebb zajjal.

Márkabolt Tipp: Az új elöltöltős AEG modell Woolmark Gold   tanúsítvánnyal is rendelkezik, amely igazolja, hogy a prémium mosógép a legkényesebb anyagokat, például a gyapjút is megfelelő kíméletességgel tisztítja. Hamarosan a Márkabolt.hu üzleteiben és a webáruházban!