Vörös és fehér

Kategória: Konyhavarázs
2014.07.11. 22.52 | Módosítva : 2014.07.11. 22.58

Minden háziasszony és házigazda réme a vörösbor, ami tönkretehet egy tökéletesen hófehér takarót, divatos díszpárnát vagy pótolhatatlan, hímzett terítőt. Hogyan távolítsd el a féltett darabokról a vörösborfoltot? Easy tipp a megoldás!

Romantikus vacsora kettesben? Nagy baráti sóderparty a koncert előtt? Rég látott vacsoravendégek? Ha előkerül egy üveg csodálatos vörösbor, onnantól veszélyben van kanapé, szőnyeg, terítő... Ne rontsa el a kedved, ha a terítőre, fehér szoknyára kilöttyent egy kis vörösbor, mert a megoldás egyszerű, ha van kéznél egy üveg fehérbor is.

Ahelyett, hogy sóval öntözve dörzsölnéd, itatóssal csiszitolnád, felmosóronggyal súrolnád, a foltot eltávolítani egyszerűbb, mint gondolnád! Önts a vörösbor foltra bőségesen fehérbort, hagyd ázni egy kicsit, majd itasd fel a nedvességet tiszta konyharuhával vagy törlőronggyal! A fehérbor szinte teljesen eltünteti a foltot, így a mosógép már könnyedén elbánik a maradék szennyeződéssel.

Bármilyen anyagra is került a folt, az Electrolux mosógépeinek széles programválasztékában megtalálod a megfelelő programot még a kényesebb textilek számára is. Sőt, a számos kiegészítő funkció segít, hogy még egyszerűbb legyen a mosás.

Márkabolt Easy Tipp: Válogass kedvedre az Electrolux mosógépek között webáruházunkban!