Vidám reggelek minden időben

Kategória: Konyhavarázs
2012.11.16. 15.41 | Módosítva : 2012.11.19. 14.54

Unod a szürke, ködös téli reggeleket? Sehol nem találsz új piros Electrolux Inspiration hűtőszekrényedhez színben passzoló konyhai kisgépeket? A Márkabolt.hu-n most megtalálod a megoldást!

Mind tudjuk, hogy milyen nehéz hétfő hajnalban az ébredés... főleg, ha odakint nem is pislákol a virradat és a szürke köd is otthonmaradásra sarkall. Ilyenkor nincs mit tenni, utolsó erőnket összegyűjtve rá kell bírni magunkat az indulásra. Az Electrolux új kisgépei jókedvű hétindítók lehetnek.

Ez a vidám reggelizőszett garantáltan minden hölgy kedvence lesz bájosan pezsdítő színeivel, az urak pedig élvezheti k a friss, gőzölgő reggeli péksüteményt, a melengető teát és az energiát adó kávét.

Az Electrolux vadonatúj reggelizőszettjével tökéletes reggelit készíthetsz magadnak és a családnak.
Az 1,5 literes vízforraló szempillantás alatt gondoskodik a betegségűző mézesteáról. Háromszoros biztonsági rendszerének köszönhetően pedig a reggeli kómában bekövetkező baleseteknek is vége: azonnal kikapcsol, ha felforrt a benne levő víz vagy ha levesszük az alapzatról. Ha pedig két ásítás között elfelejtünk bele vizet tölteni, be sem tudjuk kapcsolni.

A friss reggelik bajnoka a 7 pirítási fokozattal rendelkező tűzpiros kenyérpirító. Ráadásul nem csak a kenyeret varázsolhatod benne aranybarnává, de a beépített zsemlemelegítő a tegnapról megmaradt péksüteményeket is új életre kelti.

Ha pedig még ezek után sem tudtál felébredni, akkor segítségül hívhatod a piros, filteres kávéfőzőt, ami nem csak reggel frissít fel, de egy hirtelen jött társaság minden tagja is egyszerre kezdheti kevergetni a kávéját.

Ugye már alig várod, hogy színt vigyél a reggelekbe? Nézz hát körül a Márkabolt.hu kínálatában és ébredj minden nap vidáman!

+1 jó hír: Megtetszett az inspirálóan piros reggelizőszett, és szeretnél hozzáillő konyhai gépeket? Megérkezett az Electrolux Inspiration termékcsalád legújabb tagja, a csábítóan piros hűtőszekrény, így garantált a konyhai színpompa!