Tavaszköszöntő a konyhában

Kategória: Konyhavarázs
2015.03.20. 05.46 | Módosítva : 2015.03.20. 05.50

Sándor, József, Benedek meghozták a tavasz friss zöldségeit! Itt a húsvét, amikor az ünnepi asztalt zsenge zöldségekből és friss gyümölcsökből készült ételekkel gazdagíthatjuk. Tavaszköszöntő következik, márkabolt.hu módra!

A húsvéti készülődés a leggyakorlottabb háziasszonyokat is próbára teszi. Sok család már nagypénteken elkezdi a felkészülést, a sonkafőzést, a sütemények elkészítését, de van, aki késő estig munkával tölti a húsvéti hosszú hétvége előtti utolsó munkanapot. Nemcsak nekik nagy segítség az Electrolux Assistent konyhagép, mellyel az ünnepi készülődés gyorsabb lesz, mint valaha: könnyedén felapríthatjuk a zöldségeket, selymes tojáskrémeket keverhetünk a sonka mellé, és illatos süteményekkel várhatjuk a locsolókat.

Az első tavaszi ünnep igazi felüdülés:  az ablakon végre besüt a melengető nap, az asztalon nárcisz és tulipán illatozik, a  hímes tojások kosárba gyűjtve várják a locsolókat. Az Electrolux Assistent is tavaszi hangulatot áraszt: ártatlan fehér, mosolygós piros vagy épp nyugodt kék színekben várja, hogy munkára fogjuk. A tradicionális húsvéti fogások (tojáskrém, foszlós kalács) mellett érdemes kipróbálnunk új ízeket! A tormás, sonkás quiche  vagy éppen egy új süteményrecept feldobja a megszokott közös étkezést. Mivel az Electrolux konyhákban minden készülék a kezünk alá dolgozik, nincs is más hátra, mint élvezni a friss tavaszi illatokat, ízeket és persze a családtagok elismerését. Az Assistent igazi kuktaként könnyű tésztát gyúr, lágy krémet kever, a megfelelő tartozékkal könnyedén felaprítja a friss fűszereket, zöldségeket, magokat, és még a tormát is lereszeli.

Markabolt Tipp: Az Electrolux Assistent konyhagépek  több színben, különböző felszereltséggel vásárolhatók meg. Keresd a a szerelmes piros modell mellett az ezüstszürke konyhagépet is a márkabolt.hu kínálatában!