Mozaikozz konyhát magadnak! - II. rész

Kategória: Konyhavarázs
2015.09.22. 00.02 | Módosítva : 2015.09.22. 00.11

Először vegyük sorra elsőként még meg nem ismert főzőlap elemeket.

Igényeidhez igazodó főzőzónák

Az AEG HC452020EB jelzésű kerámia bevonatú főzőlapja nem kevesebbet ígér, minthogy minden egyes használat alkalmával az épp aktuális recepthez igazodva áll rendelkezésedre.
A három körös főzőzóna ugyanis bármilyen méretű edény esetén használható és mindig csak akkora felületen forrósodik át, amekkorára épp szükséged van.

Még több szabadság az igazán nagy családi ebédekhez és az egyszemélyes reggelikhez

Jön a rokonság és órákig tartana megfőzni a család kedvenc húslevesét egy átlagos méretű főzőlapon, egy átlag feletti méretű fazékban? Viszont az esetek többségében csak egy-két fő számára  készítesz ínycsiklandó fogásokat? 
Az AEG HC452400EB típusú, önálló indukciós főzőlap esetében a különleges híd funkció és az igényeid szerint kiválasztható zóna elrendezés lehetővé teszik, hogy ne álljon utadba egyik eshetőség sem. Egyetlen mozdulattal összekapcsolhatod ennek a remek AEG főzőlapnak a különálló főzőzónáit és máris egy extra méretű, minden igényt kielégítő segítőtársat teremtettél, ami sosem fog cserbenhagyni. Ugyanakkor egy gyors reggeli elkészítéséhez szükséges kis méretű serpenyőhöz felmelegítéséhez sem is nagyszerű választás, hisz egyetlen zónát kiválasztva is áll rendelkezésedre.

Extra méretű segítség

Ha mindez még mindig nem tűnne elégnek, akkor itt az igazi profi. Az AEG HC451220EB jelzésű főzőlap egyetlen hatalmas, indukciós főzőzónáján akár egy egy nagyobb, indukciós főzésre is alkalmas serpenyőt is használhatsz kedvenc vendégváró fogásaid elkészítéséhez.

Ha mindezek még nem győztek volna meg a számos előnyről, melyet a Dominó kivitelű főzőlapok nyújtanak, akkor íme még néhány remek funkciós és különlegesség az AEG mérnökeitől:
A DirekTouch érintőkapcsolójuk segítségével könnyedén és villámgyorsan választhatod ki az ételek elkészítéséhez legmegfelelőbb hőmérsékletet.
Az Öko Timer funkció az egyik leghatékonyabb erőforrás kezelést biztosítja majd a háztartás számára. A főzési időt beállítva automatikusan kikalkulálja a kikapcsolás időpontját, úgy, hogy a maradékhő felhasználásával épp tökéletes legyen a végeredmény.
CountUp Timer előre számláló időzítője segítségével a lehető legpontosabban nyomon követheted az egyes főzési fázisok időszükségletét.
Az OptiHeat Control háromszintű maradékhő kijelzése is áll rendelkezésedre. Nem csak azt fogja megmondani számodra, hogy elég meleg-e már a főzőlap a főzéshez, vagy megfelelő-e a hőmérséklete a melegen tartáshoz, de azt is jelzi számodra, hogy meleg-e még egyáltalán a felület vagy bátran megérintheted és lemoshatod azt.

Neked mi a kedvenc kombinációd az AEG Crisal Line dominó kivitelű főzőlapjai közül? Válassz még ma és keresd kedvenced a Márkabolt.hu kínálatában!