Mozaikozz konyhát magadnak! - I. rész

Kategória: Konyhavarázs
2015.09.21. 23.05 | Módosítva : 2015.09.21. 23.11

Az AEG elhivatott mérnökei és tervezői épp a Te igényeidre válaszolva alkották meg a Cristal Line kivitelű Dominó főzőlapokat.

Vegyük is sorra őket!

A különleges, ázsiai ízek és konyhatechnológiai eljárások kedvelőinek rögtön két különleges ajánlattal is szolgálhatunk. 
Miért lehet erre szükség? A válasz pofon egyszerű. Hiába a legnagyszerűbb alapanyagok, a legtökéletesebb receptek, sajnos egy dolgot ezen dolgok sem tudnak garantálni: az autentikus elkészítési módoknak köszönhetően kialakuló össze nem téveszthető ízeket.
Nos, ennek a problémának most egyszer s mindenkorra vége.

Teppan Yaki

A Teppan Yaki kifejezés azt a folyamatot takarja, mikor a japán hagyományoknak megfelelően az ételek közvetlenül a főzőlapon készülnek (nagyon hasonlóan ahhoz, mint a grillezés folyamata). 
Az AEG HC452600EB típusú indukciós főzőlapja épp ezt a technológiát hozza el otthonodba, megajándékozva a különleges keleti ízekkel. Ráadásul ez a remek főzőlap a munkafolyamat során csak ott melegszik fel ahol közvetlenül érintkezik a ráhelyezett ételekkel. Így nem kell a forró főzőfelület mellett izzadni és az érintő panelek is hűvösek maradnak.

Wokban készült finomságok

Ugye milyen jól hangzik? Csakhogy nem is olyan egyszerű egy átlagos tűzhelyen reprodukálni azokat a klasszikus ízeket, amiket utazásaid vagy éttermi élményeid során szereztél. Hiszen a megszokott főzőlapokon már az is kihívás, hogy hogyan melegíts fel egy csupa domború felülettel rendelkező hatalmas serpenyőt. És a gáztűzhelyek sem úgy kerülnek kialakításra, hogy megfelelő teret adjanak a wokban készülő finomságok elkészítésének.
Az AEG HC451500EB típusú Wok főzőlap mindezeket a problémákat kiküszöböli. A speciálisan wok serpenyők használatához kialakított, mélyedéses felület tökéletes lesz a kedvenc finomságaid elkészítéséhez. Ez a mérnökök által tervezett különleges háztartási eszköz egyenletesen melegíti fel az edények falát, ezzel biztosítva az autentikus ízeket.
Sőt mi több, most még egy ajándék wok serpenyővel is megajándékozunk, ha konyhád és gasztronómiád felpörgetéséhez wok főzőlapot választasz.

Ugye csábító, különleges eszközök ezek? Tudj meg még többen ezekről a remek főzőlapokról magazinunk következő cikkéből és ismerd meg az európai konyha szerelmeseinek kifejlesztett konyhai segítőinket is!