Minibár a konyhában

Kategória: Konyhavarázs
2013.06.13. 19.59 | Módosítva : 2013.06.13. 20.15

Nyakunkon a nyár! Hurrá!!! Nincs is jobb, mint amikor esténként összejönnek a barátok beszélgetni, iszogatni. Egy ínycsiklandó koktél, egy fanyar citromos sör, egy jó fröccs, vagy egy nagy pohár víz? Mindenki mást szeret, de abban nagy az egyetértés, hogy egy fülledt nyári estén, ezek hűtve (a koktélok jégkockával) az igaziak!

Az AEG S 66090 XNS1 side by side hűtőgép olyan, mint egy szuper kis minibár. A két ajtós hűtőszekrény jobb oldalán található a hűtőrész, aminek ajtajába lenyitható bárrészt építettek, így az italok miatt nem kell kinyitni a hűtő ajtaját. A bal oldalon lévő fagyasztó ajtaján található a jég és vízadagoló. A kellemes hideg víz vagy a jégkocka egy gombnyomással a poharunkba kerül, de lehet vele  jégkását is készíteni. A jégkása trendi és ezerféleképpen ízesíthető, így sosem fogják megunni szeretteid vagy vendégeid a hűsítő italokat!

A készülék vízhálózatra köthető, így sosem fogy ki a jó hideg víz, és egy speciális vízszűrő is tartozéka, hogy csakis a legjobb kerüljön a poharunkba!

A meleg napokon amúgy is különösen nagy figyelmet kell fordítani arra, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot igyunk. Napközben elsősorban a víz fogyasztása javasolt. Ha a hőmérséklet 30 fok közelébe kúszik, hamar jön az izzadás, ez szabályozza a testhőmérsékletet és segít bizonyos anyagok kiválasztásában is. Ilyenkor a szokásos napi folyadékmennyiség két-háromszorosát kell bevinnünk szervezetünkbe. Ez a megnövekedett folyadékigény azzal is együtt jár, hogy az átlagosnál többször nyitjuk a hűtőszekrény ajtaját, ami bizony nem túl gazdaságos, hiszen minden nyitáskor meleg levegő áramlik a hűtőtérbe, és a hőmérséklet visszaállítása sok energiát emészt fel.

Az AEG S 66090 XNS1 side by side hűtőgép esetén az ajtó külső részén található víz és jégadagolónak, valamint a lenyitható minibárnak köszönhetően, minimálisra csökkenthető a hűtőszekrény ajtajának nyitogatása. Így jóval takarékosabb. Az új EU-direktívában meghatározott besorolás szerint A+ energiaosztályú, azaz a hagyományos A energiaosztályú készülékekhez képest, mintegy 20%-kal kevesebb energiát használ.

Partira fel! Legyél te a társaság legjobb házigazdája! Válaszd az AEG S 66090 XNS1 szabadon álló, side by side hűtőszekrényt, amely nemcsak fejlett technológiája, energiahatékony működése, tágas, jól pakolható belső tere és a kényelmi funkciói miatt különleges, de nagyon jól is néz ki. Modern és egyben elegáns! Mint egy igazi bár...