Kristálytiszta felfrissülés Neked és háztartási gépeidnek

Kategória: Konyhavarázs
2013.01.31. 13.17 | Módosítva : 2013.01.31. 13.29

Ha nem is egyszerre, de közös forrásból. Hogyan? Természetesen az Electrolux segítségével. Megérkeztek az új Electrolux AquaSenseTM prémium vízszűrős kancsói!

Bár a boltokban számos sokat ígérő, de keveset adó vízszűrő található, az AquaSenseTM az Electrolux professzionalizmusát, praktikumát és esztétikumát teszi mindenki számára elérhetővé.
A kristálytisztán csillogó AquaSenseTM  kötelező segítőtárs háztartásodban. Nézzük miért!

Az egészségesebb mindennapokért. A csapvízben még a körültekintő és alapos tisztítás után -vagy épp annak következtében – is maradhatnak különféle vegyszer-, és szervesanyag maradványok. Ezeket szűrheted ki mostantól az AquaSenseTM kancsók segítségével, hogy egészséges folyadékkal járulj hozzá szervezeted egészséges működéséhez.

A még finomabb ízekért. A csapvízben levő különféle anyagok bizony befolyásolhatják a vízben és vízzel készített ételek vagy italok ízét. Ha a sztárséfek finomságaival szeretnénk vetélkedni,  akkor profi segítségre lesz szükségünk. Az Electrolux AquaSenseTM kancsókban szűrt víz garantáltan nem befolyásolja az ízeket, így azok harmonikusabban bontakozhatnak ki egy különleges leves, aromás kávé vagy illatos tea esetében. Ráadásul a szűrt víz remek alapot biztosít a kedvenc koktéljainkba kerülő, tökéletesen átlátszó jégkockák készítéséhez is.

A hosszabb életű háztartási gépekért. Számos háztartási gépünk működéséhez kell víz. Ez a víz  többnyire a csapból érkezik, a már említett szennyeződésekkel és egyéb anyagokkal együtt, amik növelik a vízkő kialakulásának esélyét. Az AquaSenseTM vízszűrőnk segítségével olcsón állíthatunk elő tiszta vizet, vasalónkat, vízforralónkat, párologtatónkat, kávégépünket kímélve.

A környezet terhelésének csökkentéséért. Az Electrolux AquaSenseTM vízszűrőkancsói úgy képesek kiváló minőségű vizet előállítani, hogy közben csapvizet használnak. Ezzel pedig nem keletkeznek műanyag palackok feleslegesen, amik tovább szennyeznék a környezetet.
Sőt, az AquaSenseTM vízszűrők működéséhez energiaforrásra sincs szükség, ami pénztárcánkat is kíméli.

Az esztétikusan egységes konyháért. Az új Electrolux AquaSenseTM vízszűrőkancsók kék és kristálytiszta fehér változatai remekül mutatnak majd konyhádban a skandináv design egyszerű eleganciájának köszönhetően.
Az ergonomikus kialakítás révén pedig Electrolux hűtőgéped ajtajába is tökéletesen beillenek majd. Ráadásként pedig mosogatógépben is makulátlanul tisztává varázsolhatók.

Még mindig kétkedve állsz és azon gondolkozol, vajon megéri-e a befektetés? Nézzük a számokat, amik sosem hazudnak!

2:   2 liter vízre van szüksége naponta egy átlagos munkát végző felnőttnek az egészséges élethez.
       2-szer gyorsabban szűri át a vizet az új AquaSenseTM vízszűrő, mint a többi  vízszűrő.
       2 perc alatt kiszűr minden szennyeződést és egyéb anyagot (karbonátokat, klórt, szerves szennyeződéseket, stb) 1 liter vízből.
2,3: 2,3 liter vizet tisztít meg egyszerre az Electrolux új vízszűrője.
4:    4 fázisú szűrő gondoskodik a makulátlan tisztaságról. Az 1. fázis az előszűrésért felel, a 2. fázisban ioncserés szűrés zajlik, a 3. fázisban az aktív szenes szűrő dolgozik, a 4. fázisban pedig a végső szűrés megy végbe.
30:  Az AquaSenseTM vízszűrőkancsók szűrőit rendszeres használat mellett elegendő 30 naponként cserélni.
69:  A PET palackok 69%-a sosem kerül be a szelektív hulladékgyűjtőkbe, így pedig szennyezik a környezetet.
150:   Egyetlen AquaSenseTM szűrő 150 liter vizet képes megtisztítani.
2000: A palackos víz előállításához 2000-szer több energia felhasználása szükséges, mint a csapvízéhez.