Jeges Margarita Ultramix Pro botmixerrel

Kategória: Konyhavarázs
2015.05.25. 10.15 | Módosítva : 2015.05.25. 10.30

Egy forró estén hűsítő, frissítő koktélra vágysz? Vesd be  azUltramix Pro botmixert és néhány perc alatt édes, jeges, hűsítő tequila alapú koktélt varázsolhatsz vendégeidnek!

A koriander frissessége, az ananász édessége, a chili és a tequila tüzessége egy jeges pohárba zárva: ez a Margarita koktél, melyet könnyedén elkészíthetsz UltraMix Pro botmixered segítségével.

Hozzávalók

120 ml fehér tequila
140 ml 100%-os, lehetőleg szűretlen almalé
100 ml ananászlé
1-2 ananászkarika
kis csokor friss korianderlevél
fél db zöld chili
egy csipet só
2 marék jégkocka

Elkészítés

Minden folyékony hozzávalót tegyünk az aprítógép táljába és aprítsuk össze a mixerben. Amikor a koriender zöldje elvegyül a folydékkal, tegyük bele a jeget és az ananászt, majd törjük össze a jeget a mixerben. Jégbe hűtött poharakba töltsük ki, majd friss koreanderrel megszórva tálaljuk! A teljes videóreceptet itt találod.

A fokozatmentes sebességszabályozást lehetővé tévő UltraMix Pro profi kései intenzív forgás közben fejtik ki aprító hatásukat. A kisgéphez habverő és törtjég készítéshez mini aprító is tartozik. A praktikus botmixer könnyedén tisztítható és kis helyigényének köszönhetően bárhová magaddal viheted!
 
Márkabolt.hu Tipp: Ne feledd! Az ESTM 6400 Electrolux UltraMix Pro botmixerhez  július 31-ig ajándék tablettartót adunk minden vásárlónknak!  Akciónkról, a részvétel feltételeiről bővebben itt olvashatsz.