Jeges élmények otthonodban az AEG segítségével

Kategória: Konyhavarázs
2012.06.26. 13.25 | Módosítva : 2012.06.26. 13.40

Egyre tombol a nyári hőség, melyben sokan a hűsítő enyhülést várjuk a hűtőgépünktől. Azonban ilyen vagy olyan okok miatt sajnos gyakran csalódnunk kell. Az elavult hűtőgépek már nem tudják hozni a megszokott hűtési teljesítményt, kevés a hely egy kancsó limonádét lehűtésére, vagy hogy a dugig tömött fagyasztórészbe biztonságosan betegyünk egy jégkocka tartót. És persze a jégkocka akkor fogy el, amikor kellene, a vizes palack akkor ürül ki, amikor hideg vízre vágyunk és egy doboz csábító jégkrémnek valahogy sosem jut hely.

Mindezekre most itt az AEG megoldása! Az S66090 XNSO jelzésű side by side hűtőgép sosem fog cserben hagyni. A 356 literes hűtőtérben az átlagosnál akár 3-szor több üveget hűthetünk le a melegben, a Coolmatic funkciónak köszönhetően szinte pillanatok alatt. Nincs más dolgunk, csak betenni a hűteni kívánt termékeket, italokat, megnyomni a Coolmatic funkció gombját, ami néhány perc alatt +5ºC-ra hűti le a levegőt, majd 6 óra után automatikusan visszaállítja a korábban beállított hőmérsékletet.
A fagyasztóban sem lesz mostantól olyan a helyzet, mint csúcsidőben a 7-es buszon, mivel a 175 literes fagyasztótérben kényelmesen elférnek a dobozok, üvegek, zacskók és hűsítő nyalánkságok.
A FrostMatic funkcióval pedig a vásárlás során kissé megolvadt jégkrémet is „helyrehozhatjuk”. Az elektronikus gyorsfagyasztás kíméletesen és gyorsan hűti le az ételeket.

És ez még nem minden! Az „átlagos” funkciók mellett az AEG S66090 XNSO hűtőgép azonnali felfrissülésről is gondoskodik. Vizet, jégkását és jégkockát is készít a család számára, ez utóbbit ráadásul automatikusan. Jégkocka készítőjét ráköthetjük a vízhálózatra, így többé sosem lesz távol a fagyos felfrissülés. Előfordult már, hogy véletlenül nyitva maradt a sok nyitogatás közepette a hűtőszekrény ajtaja? A hőmérséklet- és ajtóriasztás ezt is megoldja. Hang és fény jelzés is figyelmeztet ezentúl minket a figyelmetlenségünkre.

És mindez mennyi energiát fogyaszt? Az A+ kategóriának köszönhetően a számlával sem lesz gond!

Lépj be hát Te is a hűs nyarak világába és éld át az AEG élményt a Márkabolt.hu segítségével!