Íztornádó a konyhádban

Kategória: Konyhavarázs
2012.03.08. 16.12 | Módosítva : 2012.03.19. 13.36

De miért is jó egy botmixer a háznál? A kisgyerekes anyukák biztos tudják a választ. Hiszen a piciknek nap mint nap újabb finomságokat kell készíteni pár perc alatt. Az étlap pedig a gyümölcsöktől kezdve, a zöldségeken át a húsokig mindent tartalmazhat. A nagyobbakat pedig időről időre érdemes meglepni egészséges turmixokkal, krémlevesekkel, vagy vitamindús főzelékekkel.

Csak az a fránya kosz...a „sosem elég hosszú” kábel...a felapríthatatlan ételdarabok ne lennének. De ennek most vége!

Az Electrolux profi séfekkel együttműködve és a háziasszonyok tapasztalataira támaszkodva alkotta meg UTRAMIX/PRO botmixerét.

A vörös-metál színű készülék nem csak esztétikailag illeszkedik konyhádba, de kétméteres kábelének köszönhetően a legtávolabbi munkalaphoz is elér.
A három speciális kialakítású késnek köszönhetően az étel többé nem fröcsög ki, a keverőtálak fala nem karcolódik össze és még az ételdaraboknak is lőttek.
Ez utóbbit a kések által létrehozott tornádószerű örvény biztosítja, ami minden ételdarabot beszippant, így garantálva, hogy Te legyél a selymesen krémes ételcsodák mestere. Mindezt nem mellesleg kiemelkedően nagy, 700 wattos teljesítményen, a felmelegedés legapróbb jele nélkül!

Egy kis plusz: az ULTRAMIX/PRO ESTM 6200 segít Neked a nyári melegben is. Rozsdamentes acél pengéi a jeget is könnyedén aprítják, így pár pillanat alatt ízletes jégkásák, frissítő gyümölcskoktélok készülhetnek, amivel kicsiket és nagyokat egyaránt elkápráztathatsz!

Ha az alábbi videó meggyőzött – vagy mert még nem vagy biztos a dolgodban- , akkor gyere el a Sugár üzletközpontba és próbáld ki saját magad a tornádó erejét!