Inspiráló szagmentesség a konyhában

Kategória: Konyhavarázs
2012.10.08. 12.10 | Módosítva : 2012.10.08. 12.18

Az Electrolux Inspiration névre keresztelt új, prémium háztartási gép kollekciójának újabb darabja érkezett meg a Márkabolt.hu -hoz. A szagelszívók hatalmas szívási erő mellett imponáló kinézetükkel is elkápráztatnak minket.  Azoknak, akiknek egyaránt fontos, hogy szagelszívójuk csendes, energiatakarékos és szemet gyönyörkeödtető készülék legyen, az Electrolux Inspiration szagelszívója tökéletes választás!

A szagelszívás dilemmája a következő: ha nincs szagelszívónk, akkor órákon át próbálkozhatunk otthonunk szellőztetésével, ha pedig van, akkor a hangzavar vs. hatékonyság egyenletet kell megoldanunk. A helyzet sajnos valóban nem egyszerű, hiszen napjaink átlagos szagelszívói akkor tudnak elég hatékonyak lenni, ha a lehetséges (3-4) fokozat közül a legmagasabbat választjuk. Ez azonban együtt jár a drasztikusan növekvő energiafogyasztással és a hangzavarral. Egy amerikai típusú konyhában például képtelenség beszélgetni vagy TV-t nézni, ha be van kapcsolva az elszívó.

Az Electrolux új, Inspiration termékcsaládjába tartozó szagelszívók most új, zajtalan fejezetet nyitnak a konyhák világában. Az Electrolux csapata ismét a professzionális éttermek konyháiban szerzett tapasztalatokat hívta segítségül a termékfejlesztéshez.  Az új Inspiration szagelszívók szénkefe nélküli, inverteres technológiájú, csendes, ugyanakkor energiatakarékos motorja még maximális teljesítményen is csupán fele annyit fogyasztanak, mind elődjeik. Sőt! Csendes üzemmódban a korábbi modellek energiafogyasztásának mindössze 10%-át használják fel!

Ez a különleges szagelszívó nemcsak egy irányból, hanem a készülék teljes kerületén (a széleken is) szívja a főzés során keletkező szagokat, párát, zsírral telítődött levegőt. Így gyorsabban végez a szagos munkával! Ráadásul a magasabb felszereltségű modellekben egy érzékelő is segít minket, ami észleli a keletkező gőzöket. Így szükség esetén automatikusan bekapcsol, majd a pára mennyiségéhez igazítja a szívás intenzitását, hogy pénztárcánkat és fülünket is kímélje. Az Inspiration termékcsalád többi tajgához hasonlóan a szagelszívókon is megtalálható a flow line és az egységes kezelőpanel, melyek egy pillantás alatt felismerhetővé teszik a készülékeket.

Az érintőkapcsolós paneleken fokozatmentesen állíthatjuk be a kívánt szívási teljesítmény mellett a LED világítás erősségét is, ami a hagyományos izzónál 70%-kal kevesebb energiát fogyaszt.

Szemet gyönyörködtető látvány, professzionális funkciók, szagmentes konyhák: megérkeztek az Inpiration szagelszívók! Keresd őket a Márkabolt.hu kínálatában.