Indul a karácsonyi készülődés

Kategória: Konyhavarázs
2014.11.30. 16.10 | Módosítva : 2014.11.30. 19.01

Takarítás, sütés-főzés, pakolás: még alig kerültek elő a télikabátok a gardróbszekrények  mélyéről, máris benne vagyunk a decemberben, és elkezdődött a karácsonyi készülődés.Idén karácsonykor az Assistent robotgép lesz segítségünkre!

A Steet Kitchen 2014  adventjén videóreceptekkel segít mindenkinek elkészíteni a karácsonyi örök kedvenceket és a meglepő újdonságokat is az Idén más lesz a karácsony rovatban. Házi szaloncukor, whiskey-s csokimousse törökmézzel és juharszirupos karácsonyi sonka is készült már a Street Kitchen bloggerei konyhájában, ahova folyamatosan kerülnek fel az új fogások. Az Electrolux weboldalán többek között a tengeri halleves és házi mustárrecept mellett találhatunk még sok receptet, mely megkönnyíti a karácsonyi előkészületeket. 

A videóreceptek közös jellemzője, hogy az Assistent™ konyhagép sokoldalúságát is megismerhetjük általuk. A rozsdamentes acél keverőfejjel ellátott dinnyepiros Assistent™ konyhagép 1000 W-os teljesítményével impozáns gyorsasággal segíti a konyhai műveleteket. 5,5 literes keverőtáljában gyorsan simára dagasztja a tésztát, pürésíti a burgonyát, habosra keveri a krémet vagy éppen kikeveri a tésztát. Az Assistent™ konyhai robotgép a kezünk alá dolgozik a legnagyobb készülődés közepette is. Spirál formájú dagasztó kar, habverő és keverőfej is tartozik a 10 sebességfokozatú  Assistent™ konyhai robotgéphez. Az Assistent robotgép a legjobb választás, ha nagy teljesítményű, megbízható konyhagépet keresünk. Leegyszerűsíti és meggyorsítja a fárasztó, időigényes konyhai műveleteket, így a dagasztás, a habverés szinte soha véget nem érő műveletét is. 

Meghitt készülődést és áldott adventi időszakot kíván a markabolt.hu!