Így lesz karácsonyra új mosogatógéped!

Kategória: Konyhavarázs
2012.12.18. 14.00 | Módosítva : 2012.12.18. 14.30

Szeretnéd, ha a karácsonyi lakoma után nem kellene a vendégeidet magukra hagyva a mosogató mellett görnyedve áztatni a kezedet? Egészítsd ki a kívánságlistád és kérj karácsonyra AEG mosogatógépet! Jól hangzik? Ha igazán meggyőző szeretnél lenni, menj biztosra és indokold józanul a kívánságot. Ebben segít Neked a Márkabolt.hu szakemberei által összeállított érvlista.

Tökéletesen mosogat. Az AEG ProClean mosogatógépei minden korábbinál ragyogóbbá varázsolják a koszos edényeket, amiről az alsó szórókaron található plusz szórókar gondoskodik. Így többé nem kell a tepsikbe ragadt sütidarabokat és a raclette parti után zsírossá vált edényeket egyenként kézzel is elmosnod.
A program végi szárítás során pedig garantáltan elillan az összes vízcsepp, így makulátlanul tiszták lesznek a kristálypoharak is.

Extra nagy belső terében a nagy serpenyők is elférnek.  Az AEG mérnökeinek köszönhetően a ProClean mosogatógépek belső tere 10 literrel nagyobb lett, bár a mosogatógép külső méretei nem változtak. Így egyetlen mosogatás alkalmával akár egy 12 fős vacsora koszos edényeit is eltüntetheted a mosogatógépben. Lábasok, tepsik, serpenyők mind eltűnnek a nagyszerű gép gyomrában és csillogva-villogva kerülnek onnan ismét elő, amikor már csak a szekrénybe kell beraknod őket.

Takarékodunk vízzel, energiával. Az AEG Pro Clean modelljei csupán 10 liter vizet fogyasztanak működésük során, ami sok hasonló kategóriájú mosogatógép vízfogyasztását lekörözi. A kézi mosogatást –, ami során több, mint 100 liter vizet használunk el- pedig fényévekkel maga mögött hagyja, amivel pénztárcánkat és környezetünket is kíméli. Energiafogyasztása kevesebb, mint 1 kWh, a kiválasztott program vége után 3 perccel pedig automatikusan kikapcsol.

Hozzánk igazodik. Az AEG ProClean mosogatógépek a hasonló kategóriájú termékekhez képest számos extra funkcióval, mosási és hőszabályozási programmal rendelkeznek, így mindig igazodnak hozzád és a mosogatnivalóhoz.
Ha például a remek hangulatú baráti borozás után jórészt érzékeny poharakkal pakolod meg a gépet, akkor 45ºC-os üvegprogram a tökéletes választás.

Csendesen szabadít meg kézi mosogatástól. Az AEG mosogatógépei – mint már megszoktuk- igazán halkak, mindössze 44 dB-es zajszinttel dolgoznak, így akár a beszélgetések közben is bekapcsolhatjuk, hiszen hangtalanul varázsolódnak tisztává edényei. Sőt, a Night Cycle éjszakai programját választva akár lefekvés előtt is bekacsolhatod a gépet, biztos lehetsz benne, hogy nem riaszt fel álmodból.

Most pedig nincs más hátra, mint AEG mosogatógépet vedd fel a kívánságlistára, mellé pedig sorolhatod a jobbnál jobb érveket! Karácsonyig pedig ismerkedj tovább a mosogatógépek különféle funkcióival a Márkabolt.hu oldalain.