Garantáljuk a tökéletes tisztaságot!

Kategória: Konyhavarázs
2012.08.31. 10.42 | Módosítva : 2016.01.12. 20.34

Egy remekbe szabott vasárnapi ebéd, sokfogásos baráti vacsora vagy családi ünnep után végre a vendégek is elhagyták a tett színhelyét? Nincs más hátra, mint a romok eltakarítása... vagy inkább pihenjünk?!

Biztosan Veled is megesett már, hogy miután vendégeid távoztak a remek hangulatú este után, és végre hátradőlnél kedvenc foteledben, meg kell birkóznod az előtted tornyosuló mosogatásra váró edényhalommal.  Mosogassunk még az este vagy inkább pihenjünk végre egy kicsit? Ha az ételmaradék rászárad a tányérokra, és a pohár alján maradt vörösbor makacsul ragaszkodni kezd az üveghez, még a muslincák megjelenését is kockáztatjuk... Vagy órákon át tartó súrolás, kézáztatás, álldogálás a mosogató mellett... Egy fokkal jobb a helyzetünk, ha  van egy mosogatógépünk. Azonban még ekkor is szembe kell néznünk azzal, hogy a legtöbb mosogatógépbe sajnos nem fér be egy körben az este összes terhelő bizonyítéka.

Az AEG F 99015 IMOP jelzésű mosogatógépe éppen ilyen vészhelyzetekre ad nekünk megoldást. XXL méretű, 12 terítékes belső terében a legnagyobb parti romjait is egy csapásra tisztára moshatjuk. Mostantól végre nem lesz kérdés, hogyan tuszkold be a koszos tányérok mellé a serpenyőket és keverőtálakat!

És ez csupán a kezdet! Inverter motorjának köszönhetően az AEG mosogatógépe olyan csendes, hogy Te csak azt fogod észrevenni, hogy nincs zaj, amit észre kellene venni. Ha az extra csendes, csupán 39 dB zajszinten működő programot választod, akár a gép elé vackolva is ledőlhetsz aludni. Biztos lehetsz benne, hogy a mosogatógép sem Téged, sem a család apró tagjait nem fogja felriasztani.

Ráadásul az adott edénymennyiséghez igazíthatod a mosogatási programot. Válaszd a ProZone programot, ha különböző edényeket kell elmosni (pl. tányérokat, lábasokat és kényes poharakat). Ha nem voltál elég gyors és a maradékok rászáradtak a tányérra, akkor a ProBoost program a tökéletes választás. Ha pedig baba van a háznál, remek szolgálatot tesz majd az Extra higiénia opció, ami garantálja az extrahigiénikus mosogatást. Az Auto Off funkciónak hála, ki is kapcsolja magát AEG mosogatógéped, hogy segítsen a spórolásban.

Ugye Te sem szeretnél többé a kézi mosogatással bajlódni, mosogatógépedre órákat várni vagy éjjel, a program végén a víz leeresztésének csobogására ébredni?

Válaszd az AEG F 99015 IMOP mosogatógépét a Márkabolt.hu kínálatából és éld át a hangtalan tisztaság élményét!