Fagyasztószekrények a markabolt.hu-tól

Kategória: Konyhavarázs
2017.05.31. 11.23 | Módosítva : 2017.05.31. 11.56

Átláthatóan tárolhatjuk, és könnyedén megtalálhatjuk a fagyasztott ételeket az Electrolux fagyasztókban. Cikkünkben az Electrolux EUF1900AOW szabadonálló fagyasztószekrényt mutatjuk be.

Különböző húsokat, gyümölcsöket, fűszernövékenyeket, készételeket szoktál lefagyasztani? Rendszeresen főzöl egyszerre nagyobb tál éltelt, amit kisebb adagokba porciózva teszel a fagyasztószekrénybe? A maradékokat mélyhűtve tárolod, amíg ismét megkívánjátok az adott ételt? Akkor rendszeresen használod a fagyasztószekrényt, és bizony, szükség lehet a kombibált hűtőszekrény belső fagyasztóterénél nagyobb fagyasztókapacitásra is. Ráadásul, ha a fagyasztó zsúfolt, nehéz megtalálni benne azt, amit keresünk. Ezért ajánljuk  SpacePlus ® rendszerű Electrolux fagyasztószekrényeket, mert a fiókok tartalmát egyetlen pillantással áttekinthetjük.

Az A+ energiaosztályú Electrolux EUF1900AOW szabadonálló fagyasztószekrény gyorsfagyasztás funkciójának köszönhetően gyorsabban fagyasztja le a friss élelmiszereket, így azok megőrzik a vitaminokat, állagukat és ízüket. A SpacePlus® a legnagyobb belső kapacitást kínálja szabványos külső méretek mellett, így minden bevásárlás után könnyen be tudja pakolni a mélyhűtést igénylő élelmiszereket.

A szabadonálló fagyasztószekrény 168 literes nettó űrtartalmú fagyasztóterében 5 műanyag polc található. A hűtés egyedileg szabályozható, hiszen -16 és -24 Celsius fok között állítható a fagyasztótér hőmérséklete a fagyasztószekrény tetején található kezelőpanel segítségével.