Esztétikus praktikum

Kategória: Konyhavarázs
2012.03.13. 15.53 | Módosítva : 2012.04.23. 10.53

Ilyenkor gyakran alkalmazott és kedvelt megoldás a beépíthető elemek alkalmazása. Ugyanazon burkolatba csomagolva használhatjuk a szekrényt, a hűtőt, a mosogatógépet és a tűzhelyt is.

Ezt a tendenciát már a gyártók is észrevették és egyre jobban specializálódnak ebbe az irányba. Ma már beépíthető háztartási gép szetteket is kínálnak, integrálva az egyes részek előnyeit.

A beépíthető sütők –  beépíthető főzőlap kombinációk egyre elterjedtebbek: megkönnyítik a döntési folyamatot, segítve a vásárlást.

 

Az AEG ezen a téren is minőségi megoldásokat kínál.

A BE 5013421-M sütő Maxi Klasse sütőtere 20%-kal nagyobb, a 74 literes sütőben szemmel láthatóan nagyobb a hely, mint a hagyományos sütőkben. A sütőtér magassága 4,5 cm-rel, szélessége 4,2 cm-rel meghaladja társai átlagos paramétereit.
Mint a legtöbb új tervezésű sütő, ujjlenyomatmentes felülettel rendelkezik, így a takarítás felesleges bosszúságaitól is megkímél minket.
Az ételek ellenőrzését és kivételét tovább könnyíti a teleszkópos sütősín és 8 féle alap sütési funkció mellett mindenki kialakíthatja saját kedvenceit is.

 

Ehhez a modelhez passzol az AEG HK 654200 XB beépíthető elektromos főzőlapja, mely 4 indukciós főzőzónával rendelkezik.

A többféle időzítéses funkciónak köszönhetően nem kell végig szoros felügyelet alatt tartani. Mindemellett igazi családbarát segítőtárs gyermekzárának köszönhetően. Az Optiheat Control segítségével a maradék hőt használhatja főzésre, melegen tarthatja az ételt, vagy amíg meleg a főzőlap, felmelegítheti rajta a már elkészült ételt.