Electrolux – kavarj a leginnovatívabb márkával!

Kategória: Konyhavarázs
2012.07.23. 12.41 | Módosítva : 2012.07.23. 13.05

2012 leginnovatívabb márkájává választották az Electroluxot a világ legnagyobb technológiai versenyén. Sőt, az év legjobb botmixere és kézi mixere is az Electrolux családba tartozik! De vajon miért érdekes ez Neked? Nézzük most a tényeket és ami mögöttük van!


2012-ben is kihirdetésre kerültek a Plus X díj nyertesei, melyek a világ legnagyobb technológiai, sport és életmód versenyén diadalmaskodtak. A legjobb termékeit egy 144 tagból álló iparág-semleges zsűri választotta ki, melynek tagjai 32 országból érkeztek. Az értékelés során a fogyasztók számára legfontosabb szempontok szerint díjazták a készülékeket, ezek az innováció, a könnyű használat, a formatervezés vagy akár a környezetbarát működés. A versenyen kizárólag a legkiemelkedőbb minőségű, modern formatervezésű, hosszú élettartamú funkcionális termékeket díjazzák.  

De miért is fontos ez Nekünk, mixerhasználó konyhatündéreknek?

Mert háztartási kisgépet nem veszünk minden héten. Egy botmixert vagy kézi mixert évekig használunk,  így nem mindegy, hogy már az első alkalommal megbánjuk-e a költekezést, mert folyton ki akar csúszni a markunkból a masina.

Mindannyian fogtunk már legalább kétfajta kézi mixert a kezünkben életünk során. Valószínűleg egyik sem tudott sokkal többet a másiknál- hiszen a habverésben nincs sok új a nap alatt. De azt éreztük, hogy az egyiket kényelmesebb kézben tartani, könnyebb a gombokat kapcsolni, kevésbé fröcsköli össze a konyha falát vagy csak jobb ránézni... Ilyen hétköznapi szempontokat figyel a Plus X díj zsűrije is. Azokat a nüanszokat, amik megkülönböztetnek két, azonos feladatot elvégző háztartási kisgépe egymástól. Ezek az apróságok okozzák azokat a sokszor alig észrevehető árkülönbségeket is, amik egy átlagos kialakítású és egy díjnyertes Electrolux kisgép között vannak.

Az Electrolux eddig is számos alkalommal bizonyította, hogy dizájnerei és mérnökei mesterei szakmájuknak. Idén az Electrolux Ultramix/Pro botmixert és az EasyCompact csendes kézi mixert is kiemelkedőnek ítélte a zsűri. A botmixer és a kézi mixer is elnyerte kategóriájában az év terméke díjat. A termékkategória győzelmek mellett magát az Electroluxot is hatalmas megtiszteltetés érte, hiszen 2012 leginnovatívabb márkájának választották a háztartási kisgépek között.

Keresd Te is az Electrolux termékeit a Márkabolt.hu-nál és légy részese az innovatív élményeknek és kavard a legtökéletesebb habokat és krémeket!