Egy mikrohullámú sütő maga a konyha

Kategória: Konyhavarázs
2012.03.22. 16.03 | Módosítva : 2012.04.23. 10.48

A mikrohullámú sütő olyan szerves része egy háztartásnak, hogy ugyan boldogulunk nélküle is, mert mindig van valamilyen alternatíva, ami kiválthatná például a hús kiolvasztásánál, de a kulcsszó itt is az idő. Egy megfelelő mikrohullámú sütő rengeteg időt spórol meg nemcsak nekünk, hanem az egész családnak.

Egyáltalán nem mindegy azonban, hogy milyen készüléket használunk az otthonunkban.

Ugye ismerős, amikor a kiolvadt csirkemell széle olyan fehér lesz, mintha már megfőtt volna...a közepén viszont még korizhatnának a pingvinek!? Az ilyen kellemetlen jelenségek kiküszöbölésére kínál megoldást az AEG MCC 2581 E-M mikrohullámú sütője, amely nem csak az egyszerű kiolvasztás  mellett légkeveréses kiolvasztási funkcióval is rendelkezik. Ebben az üzemmódban kizárólag a ventilátor és a lámpa üzemel, ezért olyan hatást kelt, mintha a mélyhűtött élelmiszer szobahőmérsékleten olvadna fel – természetesen töredéknyi idő alatt.

Öt teljesítményfokozatot állíthatunk be, a vízforralástól a kiolvasztásig, így minden élelmiszert az annak megfelelő módon kezelhetünk. A inox borításának köszönhetően ráadásul könnyedén beleolvad a legmodernebb és a rusztikus konyhákba is. 25 literes sütőterébe pedig a nagyobb húsokat is könnyedén betehetjük akár olvasztásra, akár grillezésre.

Nincs is már más dolgunk a finom és gyors vacsora elkészítéséhez, mint beszerezni legújabb segítőtársunkat!