Ébredj friss kávéval

Kategória: Konyhavarázs
2013.01.11. 14.58 | Módosítva : 2013.01.11. 15.11

Egyre jobban nyomasztanak a sötét, téli reggelek, és az instant kávék nem hatnak? Itt az ideje, hogy felpörgesd a napokat és egy aromásan gőzölgő, profi kávéval nyisd a napot! A Márkabolt.hu most megmutatja az Electrolux egyik nagyszerű kávéfőzőjét, mellyel krémesen lágy kávét főzhetsz minden nap.

Egy hosszúra nyúlt munkavacsora? Bowlingozás a barátokkal? Kedvenc éjszakai sorozatod a TV-ben? Sokunknak indulnak nehezen az egyre álmosítóbb téli reggelek, amikor életmentő lehet egy selymes, lágy kávé. Ehhez pedig nincs is másra szükséged, mint az Electrolux EEA 260-as jelzésű, profi eszpresszó kávéfőzőjére.

Ahhoz, hogy reggeledet egy tökéletes kávéval indíthasd, érdemes még lefekvés előtt feltölteni vízzel az 1,5 literes, könnyedén kivehető, fogantyúval ellátott víztartályt és bekészíteni a praktikus adagolókanál (amit a szűrőkkel együtt egy átlátszó tetővel ellátott fakkocska rejt a kávéfőző belsejében) segítségével az egy vagy két csészéhez szükséges kávét. A tökéletes minőség érdekében  csapvíz helyett próbáld ki a számos magyar egészséges szénsavmentes ásványvíz egyikét, és frissen őrölt kávét tegyél a gépbe!

]Reggel mindössze egy gombnyomás, és pillanatok alatt kész a friss, illatozó reggeli kávé. Erős illatával és fenséges ízével egy szempillantás alatt elindítja a reggeledet! Igen, valóban egy szempillantás alatt, mivel a profi, 15 bar nyomás villámgyorsan á nyomja a Thermoblock technológiával felmelegített vizet a kávén.  Ha pedig valamiért mégsem tudjuk azonnal elfogyasztani frissen gőzőlgő italunkat, akkor sincs gond, hiszen a gyöngyházfehér kávéfőző tetején található melegentartó tálca nem hagyja kihűlni kávénkat.

A kellemesen simogató hosszú kávét kedveled? Az Electrolux szakemberei erre is találtak a megoldást, hiszen ezen a pompás kávégépen még azt is beprogramozhatod, hogy mennyi vízzel készüljön egy-egy csésze kávé. Így kedvedtől függően készíthetsz szimpla, dupla eszpresszót, vagy éppen hosszú kávét.

Ugye már alig várod, hogy a reggelt új Electrolux kávéfőződ és egy finom kávé mellett kezdhesd? Nincs más dolgod, mint megrendelni ezt a praktikus, könnyen kezelhető és szemrevaló segítőtársat a Márkabolt.hu-tól és máris frissebben indulhat a reggel!

Egy kis plusz:

Ha egy kis plusz kényeztetésre vágysz a hideg reggeleken, használd Electrolux kávéfőződ speciális, könnyen mozgatható fúvókáját, mely egyaránt alkalmas forró gőz és víz adagolásához (utóbbit a teák szerelmeseinek ajánljuk). Ennek segítségével könnyen és gyorsan felgőzölhetsz pl. egy adag langyos tejet, ami még bársonyosabbá varázsolja reggeli kávédat.