Csendes kavarás a háttérben

Kategória: Konyhavarázs
2012.07.17. 11.02 | Módosítva : 2012.07.17. 11.22

Végre megérkezett az Electrolux Easy Compact kézi mixere, a Red Dot és Plus X díjjal kitüntetett csendes konyhai segítőtárs.

Az új Electrolux Easy Compact kézi mixerrel többé a sürgő-forgó háziasszony sem marad ki a vidám hangulatú vendégségek legjavából. Ugyanis az Ultra Silencer porszívókból és a csendes turmixgépekből már jól ismert, szabadalmaztatott zajcsökkentő technológia egészíti ki a 450 wattos teljesítményt. Mindezt pedig a formatervezés Oscar-díjaként számon tartott Red Dot díjjal jutalmazott, skandináv jellegű design teszi teljes egésszé.

Az Electrolux Easy Compact kézi mixer egyedülálló rendszerének köszönhetően a készüléken belüli levegőáramlás akadálymentes és gyors. A hangszigetelő burkolat pedig még tovább csökkenti a mixer zajszintjét, így többé nem kell túlkiabálnunk a konyhai kisgépünket.

A „kavarási balesetekről” is megfeledkezhetünk: a keverőfejek és dagasztókarok a mixer bekapcsolásakor lágyan kezdenek forogni, így többé nem fröcsköljük össze kedvenc tortánk tésztájával a konyha falát.
Kényelmünket tovább emeli az egyetlen könnyed mozdulattal, fokozatmentesen szabályozható teljesítmény. Ennek emelkedését pedig egy – a teljesítmény növekedésének megfelelően- egyre élénkebben világító kék LED csík jelzi.
Az új Electrolux kézi mixer tehát válasz azokra az elvárásokra, melyek talán mindannyiunkban felmerültek már: Ne maradjunk ki a legjobb viccekből és a legújabb pletykákból még akkor sem, ha éppen a gyerek szülinapi buliján kell összemixelnünk az süteményt vagy befejeznünk a parti vendégváró falatkáit.

Légy részese Te is az Electrolux élménynek! Keresd az Easy Compact kézi mixert a Márkabolt.hu kínálatában és mostantól Te sem maradsz le a legfrissebb hírekről!