Bazinagy ebéd és mosogatás Electrolux -módra

Kategória: Konyhavarázs
2012.09.17. 15.53 | Módosítva : 2012.09.18. 11.35

Legyen szó akár többfogásos ünnepi vacsoráról vagy egy egyszerűbb hétvégi ebédről, a probléma azonos... hogyan tuszkoljunk be minden edényt a mosogatógépbe?  Mindenki találkozott már a fenti problémával, aminek előállításához elég csupán egy nagy lábasban spagettit főznünk, kiadós adag paradicsomos szósszal, és az ebéd megkoronázásaként sütni egy ízletes süteményt. A konyhapulton pedig máris ott egy halom koszos tányér, kés, villa, pohár, 2-3 méretes lábas, legalább ugyanennyi keverőtál és egy nagy süteményes tepsi. Mindezt pedig -lehetőleg egy adagban- szeretnénk mosogatógépünk gondjaira bízni...

Az átlagos mosogatógépeken egy átlagos vasárnapi ebéd, vagy 4-5 fős baráti vacsora edényeinek elmosogatása bizony kifog. Erre a problémára találta meg a megoldást az Electrolux új, XXL méretű RealLife mosogatógépe.  Az átlagosnál 10 literrel nagyobb belső tere a legnagyobb fazekakat és elegáns, nagy méretű tányérokat is elnyeli. Így egyetlen mosogatással szabadulhatunk meg konyhai tevékenykedésünk minden terhelő bizonyítékától. Talán most felmerült benned, hogy Neked a megszokottól eltérő formájú és nagyobb méretű edényeid vannak. Az Electrolux RealLife mosogatógépnek ez sem jelent gondot. Csak helyezd át az evőeszköztartó kosarat, ahova szeretnéd (vagy akár kapd ki) és máris indulhat a pakolás!

Egy másik állandó dilemma a mosogatógépekkel kapcsolatban az üveg és kristálypoharak karcmentes tisztítása. Ugyanis a legtöbb mosogatógépben nincs megfelelően kialakított, stabil hely a törékeny poharak tárolására. Arról már nem is beszélve, hogy mosogatás után gyakran opálosak, foltosak maradnak az üvegfelületek. A RealLife mosogatógépben erre is van megoldás. A pohárrögzítő gumitüskéknek köszönhetően még a legféltettebb ólomkristály pezsgőspoharaidnak sem esik többé bántódása. A FlexisprayTM szatelit szórókarok pedig gondoskodnak róla, hogy a tisztaság a legapróbb helyeken is tökéletes legyen. Így megspórolhatod az előmosást is.

De pénztárcádra nem csak itt ügyeltek az Electrolux tervezői. A RealLife mosogatógépek EnergySmartTM rendszere automatikusan a töltethez igazítja a víz- és energiafogyasztást, szem előtt tartva a maximális hatékonyságot. A program végeztével az automatikus kikapcsolás gondoskodik a takarékoskodásról.

További kényelmi funkció teszik még nagyszerűbbé mosogatógépünket. Tudod mit fogsz először észrevenni az első mosogatásnál? Hogy nem fogsz semmit észrevenni! Ugyanis a Silent Technology gondoskodik a zajmentes működésről. Ennek eredményeképpen pedig akár a legromantikusabb hangulatú, csendes vacsora közben, közvetlenül mellettetek is dolgozhat a mosogatógép, az Electrolux garantálja, hogy a meghitt hangulatot semmi nem fogja megzavarni. A TimeBeamTM időkijelzőjének egyszerűnek tűnő, ámde annál praktikusabb megoldása, pedig padlódra vetíti, hogy a program pontosan mikor fog véget érni. Így egy szempillantás alatt tájékozódhatsz, ráadásul beépített mosogatógéped is jobban beleolvad környezetébe, hiszen kisebb a kijelző felülete.

Ugye szeretnéd kipróbálni a korlátok nélküli, biztonságos gépi mosogatást, ami tökéletes tisztaságot varázsol konyhádba? Keresd az Electrolux RealLife ESL 68070 R mosogatógépét a Márkabolt.hu kínálatában és légy részese az Electrolux éménynek!