Air Fryer sütő előnyei: ropogós, finom ételek olaj nélkül, villámgyorsan

Kategória: Konyhavarázs
2024.02.12. 20.29 | Módosítva : 2024.02.29. 09.28

Az Electrolux Air Fryer sütő tökéletes segítőtárs a konyhában: süthetsz, grillezhetsz, vagy piríthatsz is benne olajmentesen, egészségesen. A készülék forró levegőt keringtetve biztosítja, hogy minden oldalról hő érje a hozzávalókat, így ropogós lesz a benne készült étel.

Az Electrolux E6AF1-6ST Air Fryer sütő kizárólag forró levegővel, zsiradék vagy olaj hozzáadása nélkül is képes sütésre. A kivehető kosárban egy egész csirkét, vagy akár nagyobb adag krumplit is megsüthetsz. A 7 literes kosarú 5,4 l sütési kapacitással rendelkezik, ez elegendő 1,4 kg sültkrumplihoz például. A sültkrumplin túl a csirkeszárnyak is nagyobb mennyiségben, igazi családi kiszerelésben készíthetők el, egyszerre. 

Markabolt.hu Tipp: Vásárolj 2024. január 10. - március 31. között egyszerre mindösszesen legalább 500.000 Ft értékben webáruházunkban Electrolux beépíthető sütőt, Electrolux beépíthető főzőlapot, Electrolux beépíthető mosogatógépet, Electrolux beépíthető hűtőgépet, Electrolux páraelszívót, Electrolux beépíthető mikrosütőt és online regisztrációdért cserébe egy  Electrolux  Air Fryer sütőt küld ajándékba a gyártó. Online regisztrációért és a részletes promóciós feltételekért kattints ide!