Várunk a Gourmet Fesztiválon

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2015.05.14. 22.23 | Módosítva : 2015.05.16. 16.52

A Gourmet Fesztiválon fantáziadús és izgalmas  ételkreációkkal várunk! Aki szeret jókat enni, és betekintést nyerni  a hazai gasztronómia vezető konyhái kulisszatitkaiba, annak ott a helye 2015. május 21-24. között a Millenáris Parkban.

A Millenárison felsorakoznak és néhány napig egy helyen, egy időben elérhetőek lesznek majd a legjobb hazai éttermek, borászatok, cukrászdák és a gasztro-világ más jeles képviselői. A fesztivál idei témája a paprikás csirke. Az éttermek ennek a tradicionális magyar fogásnak a minél változatosabb elkészítési módjaival várják a vendégeket.

Az Electrolux gasztro sátorban finom gourmet hotdog kóstolóval, a nagyszínpadon  péntektől vasárnapig  tartó  látványos főzőshow-k és izgalmas bemutatók sorával várjuk az érdeklődőket. Az  Electrolux gasztro sátorban négy napon át, folyamatosan készülnek majd  a gourmet hotdogok virsli helyett cumberland kolbászokból. Fördős Zé és gasztro blogger barátai, Havas Dóra és Burger Pápa Jani kiváló minőségű húsból  Electrolux főzőlapokon fogják sütni a hotdogokat. A bucikat is ők készítik frissen, nagy teljesítményű Assistent robotgép és Electrolux kombi gőzsütők segítségével.

Az Electrolux a gasztro színpadon is elkápráztatja a látogatókat, hiszen az Electrolux exkluzív főzőpultja áll majd a gasztro színpadon. Főzőlapok, kombi gőzsütők és Assistent robotgépek dolgoznak a séfek keze alá.

Lesz Rippl-Rónai tortapremier, megnézhetjük Gianni Papricasc cirche-adaptációjának elkészítését, és  Biró Lajos vs. Segal Viktor gasztro párbajának is szemtanúi lehetünk. Szombaton 17.00 kezdettel a Street Kitchen műsorvezetői, Fördős Zé és Havas Dóra áll majd a gasztro színpadon, és megmutatják milyen fogásokkal lesz igazán trendi az idei  terasz party.