UltramixPro botmixer most ajándékkal!

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2015.05.04. 21.56 | Módosítva : 2015.05.04. 22.14

A professzionális éttermi konyhákban használt botmixerek ihlették meg az Electrolux tervezőmérnökeit, amikor megalkották az UltramixPro botmixert. Most ajándékkal együtt lehet a Tiéd!

Az ESTM6400 UltramixPro botmixer egy igazán sokoldalú konyhai segéd, mely nagyon sok feladatot átvállal, hogy a sütés és a főzés tényleg élmény, és ne fárasztó munka legyen.  Mindenhez használható, amit keverni, aprítani, felverni, darabolni (azaz mixelni) kell. 700w teljesítményű botmixer extra hosszú, 25 cm-es stabil lábakkal, 3 ágú acélkéssel, állítható sebességfokozatokkal, LED-es sebességkijelzővel, turbófokozattal, 2 méteres kábellel, 100 ml-es rozsdamentes acél keverőtállal érkezik most konyhádba. A hármas kések nem egyszerűen simára, hanem  selymesen krémes állagúra mixelik a hozzávalókat. A hosszú botmixer akár közvetlenül a mély fazékban is kényelmesen használható. A speciális formájú fej megakadályozza, hogy kifröccsenjen alóla a püré, ráadásul az étel be sem ragad a kések alá, így jóval egyszerűbb vele dolgozni. A kések okozta örvény a keverőfej alatt, a kések alá tereli a darabos ételt. Különféle tartozékok segítenek, hogy sokféle ételt elkészíthess botmixereddel.

Márkabolt Tipp: Az 1,9 kg súlyú botmixert könnyedén  irányításod alatt tarthatod. Az UltramixPro a professzionális séfek elvárásait egyesíti a gyors és practices mindennapi használat egyszerűségével. A dupla habverővel  levegősebb lesz a krém, az extra nagy aprítóban pedig a nagyszemű mogyorót és fűszernövényeket is felapríthatod pillanatok alatt.

Vásárolj most Electrolux UltramixPro botmixer/aprítógépet  a Markabolt.hu üzleteiben illetve a www.markabolt.hu webáruházban, 2015. május 4. és július 31. között, majd regisztráld vásárlásodat legkésőbb 2015. augusztus 31-éig, és megajándékozunk egy tablettartóval. Ne feledd, ajánlatunk csak a készlet erejéig érvényes.