Új konyhai kisgép kollekció: Electrolux Expressionist

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2014.10.23. 11.10 | Módosítva : 2014.10.23. 13.40

Az Electrolux Expressionist kollekcióban kávéfőző, vízforraló, pirítós sütő, turmixgépek várják, hogy felfedezd őket! Izgalmas funkcióikkal felfrissítik a napi rutint, ráadásul nagyon szépek.

Egy kis inspirációval feldobhatja a mindennapokat az Electrolux Expressionist kollekció. Felejtsd el, hogy a reggelikészítés unalmas és monoton robotolás. Igenis lehetséges gyorsan és egyszerűen készíteni valami újat, amit még nem próbáltunk. Az Electrolux Expressionist kollekció készülékei arra inspirálnak, hogy elfelejtsük a vajas zsömlét, és alkossunk valami finomat reggelire. És ebédre. És vacsorára is.

Reggelizz úgy, mint egy király!- tartja a mondás.  Nem véletlenül, hiszen egészségünk szempontjából a legfontosabb étkezés a reggeli. Kiadós, ráérős, megfelelő folyadék -, és rostbevitellel. Hogy jól induljon a nap, reggel, ébredés után, mikor álmosan kibotorkálunk a konyhába, már friss a kávé illata várhat: az  Expressionist kávéfőzőt beállíthatjuk,  mikor kapcsoljon be. Az erősségszabályozóval erős kávét, vagy egy könnyű feketét egyaránt készíthetünk. PureAdvantage vízszűrő, vízkőtlenítő rendszer, tartós Gold Tone filter és 40 perc utáni automatics kikapcsolás gondoskodik arról, hogy készüléked mindig tökéletes kávéval dobja del a napodat. 1,6 literes üvegkannájában 12 csészéhez elegendő kávé főzhető le egyszerre, így bagyobb összejövetel esetén is mindenki egyszerre élvezheti az ebéd utáni kávét. Melegítőtálcáját  tapadásmentes bevonattal látták el az Electrolux tervezőmérnökei.

Kávézás után következhet a reggeli. Az Expressionist kenyérpirító időzítőjén követhetjük, mennyi idő van még hátra a programból, a pillanatmegállító funkcióval pedig ellenőrizhetjük, mennyire pirult meg a kenyér, hiszen tudjuk, a tökéletes pirítós titka az időzítés. A kenyérpirító beépített zsemlemelegítővel, XL méretű pirítónyílással rendelkezik, mely minden méretű kenyérhez megfelelő. Olyan trükköket is tud, mint a kenyérszelet automatikus középre illesztése és a liftes kenyérkiemelő.

Az Expressionist kollekció készülékei nem csak izgalmas funkcióikkal, de finom vonalaikkal is arra inspirálnak, hogy elszakadjunk a megszokottól. A konyhapulton sorakozva, elegáns formatervezésükkel, rozsdamentes acél borításukba szépen simuló éleikkel, és a kontrasztos elemeikkel csak arra várnak, hogy megmutassák a bennük és bennünk rejlő lehetőségeket.