Új Electrolux mosógép a több szabadidőért

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2013.09.30. 09.52 | Módosítva : 2013.09.30. 11.15

A házimunka egyik legidőigényebbb része a mosás, hiszen a legtöbb mosóprogram 60-130 perc közötti. Az Electrolux számításai szerint egy négyfős család heti szennyese átlagosan 6-8 adagban, jellemzően hétvégén kerül mosógépbe. A ruha szelektálásával, teregetésével és vasalásával együtt minden héten átlagosan 9-14 órát töltenek a családok a ruházat mosásával-vasalásával. Mindannyian tudjuk, ha kevesebb adaggal megússzuk, energiát és időt is spórolunk. Éppen ezért kedvelik a nagyobb családok az elöltöltős mosógépeket, mert ezek mosási kapacitása a ruhatöltet tekintetében kedvezőbb a felültöltős társaikéhoz képest.

Az Electrolux fejlesztőcsapata számára persze pont ilyen kihívások valók! Kis helyen elférő, könnyen megközelíthető, helytakarékos mosógép az elöltöltős mosógépekre jellemző nagyobb töltetkapacitással? Ez az Electrolux új, felültöltős mosógépe, mely az az Electrolux Inspiration termékcsalád egyik modellje. Megnövelt belső tér mosnivaló viszonylatában ez töltetenként  plusz 2 farmert vagy plusz  2-3 nagy törölközőt, esetleg még 1 garnitúra ágyneműhuzatot jelent. A Woolmark Silver minősítésű gyapjú programon pedig kimoshatunk + 3 gépben mosható gyapjú pulóvert is. Összességében akár 3 adaggal is csökkenhet a heti mosnivaló, ami több szabadidőt, kevesebb víz és mosószer-felhasználást jelent.

Az Electrolux A++ energiaosztályú, 7 kg kapacitású, felültöltős mosógépe hamarosan kapható a márkabolt.hu üzleteiben.  Ez a mosógép képes arra, amit eddig csak az elöltöltős modellek tudtak: akár 7 kg mosnivalót is biztonsággal moshatunk benne egyszerre. Az új modell ráadásul sok olyan megoldást és szolgáltatást is kínál, melyek igazán hatékonnyá és egyszerűvé teszik a mosást.

Ahogy az Electrolux Inspiration termékcsalád többi felültöltős modelljében, egy egyedülálló, könnyen tisztítható mosószer adagoló van a mosógépben. Egyszerűen szétszedhetjük, és szükség esetén kiöblíthetjük, így biztosan nem telepszik meg rajta a penész. Az adagolón lévő csúszókapcsoló segítségével beállíthatjuk, hogy folyékony mosószerrel, vagy mosóporral mosunk. Így amikor az előmosáshoz és a főmosáshoz is folyékony mosószert használunk, egészen biztosan nem folyik le az előmosásnál az összes mosószer egyszerre.

A technikai újítások mellett az új, 7 kilós modell rendelkezik azokkal a praktikus és szerethető megoldásokkal is, melyeket sok más Electrolux mosógépben is megtalálunk. Az LCD kijelzőn folyamatosan nyomon követhetjük, mennyi idő van még hátra a programból, de a centrifuga-fordulatszámot, és a hőfokot is beállíthatjuk az érintőkapcsolós kezelőpanelen. Ez a kezelőfelület nem csak kényelmes, de tartós is - a párás környezetben hosszabb ideig működik meghibásodás nélkül.

Márkabolt tipp: Az Electrolux  számos mosógépe Time Manager funkcióval kerül forgalomba. Ez azt jelenti, hogy a ruha szennyezettségétől függően meghosszabbíthatjuk a mosási programot. Válassz Time Managerrel ellátott mosógépet!