Tizenegy iF Design Díjat kapott az Electrolux Group kimagasló formatervezésért

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2024.04.07. 09.38 | Módosítva : 2024.04.10. 09.55

Az iF Design Award egyike a világ legrangosabb formatervezési díjainak. Az idei versenyre 100 országból mintegy 11 000 pályamű érkezett. A független szakértői zsűri a beérkezett pályaműveket az ötlet, a forma, a funkció, az egyediség és a hatás alapján értékelte.

Az Electrolux Group 11 iF Design Díjat nyert olyan termékek formatervezéséért, amelyeket azért alkotott a vállalat, hogy jobbá tegye a vásárlók mindennapi életét az otthonukban. Az iF Design Awards zsűrije az Electrolux Group-ot a formatervezés számos aspektusát, köztük a felhasználói kezelőfelületek kialakítását is elismerte.

Az Electrolux formatervezési mérnökei és designerei által megalkotott design a funkcionalitást, a fenntarthatóságot és az egyszerűséget ötvözik. A győztes termékek között indukciós főzőlap, gázfőzőlap, hűtőszekrények, mosogatógépek mellett gőzállomás és mixer is található. 

AEG Extractor főzőlap,  Saphir Matt  A matt üvegből készült, beépített páraelszívóval ellátott indukciós főzőlap egy innovatív,  papír-érzetű üvegtípust használ, amely a maga nemében az első a világon. A beépített páraelszívó rendszernek köszönhetően a termék könnyed, elegáns és szagmentes főzést biztosít.

AEG/Electrolux ComfortLift szabadon álló mosogatógép finoman felemeli az alsó mosogatógép tálcát olyan kényelmes magasságba, hogy a be- és kirakodást megkönnyítse. A MaxiFlex evőeszköztartó fiókban az eszközök úgy helyezhetőek el, hogy ne karcolódjanak. Gumitüskék tartják stabilan a poharakat a felső kosárban, hogy megóvja azokat a sérülésektől.